- Konu Sahibi funda_soykan
-
Merhaba arkadaşlar geçen ay ki regl başlama tarihimi bir türlü hatırlayamıyorum ama 24-25 temmuz gibi hatırlıyorum normalde adet başından itibaren sayarsam 25. günde adet oluyor ama 2-3 aydır 2-3 günlük gecikmelerim hep oldu şimdi ben daha adet olmadım( Ve bugün test yaptım ilk dakikalarda 2. çizgiyi göremedim ama testi makinanın üzerinde bırkmıştım banyoda az önce gidip baktım 2. çizgi çok hafif belli belirsiz var gibi çok dikkatli bakınca ama bu arada testi saat 1 gibi yapmıştım.. Eki Görüntüle 497854 Eki Görüntüle 497855 Eki Görüntüle 497856 Eki Görüntüle 497857 Eki Görüntüle 497858 yorum lütfen bu görüntü negatif mi pozitif mi sizce inşallah negatiftir... 6 yaşında oğlum 13 aylık kızım var (((
Canım inşallah değilimdir çok üzgünüm aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi :2::2: Eşim korunuyordu dikkatliydim diyor ama bilemiyorum((
ya bende en son söyleyeceğim şeyi en baştan söylüyorum kusuruma bakma ama üzüldüm senin adına inşallah yoktur bencede hemen git bi test yaptır
iyi geceler arkadaşlar sonucumu aldım çok şükür oran 0.00 Hamile değilmişim ama hala adet olmadım sanırım psikolojik bir durum zor geçen bir 10 gün geçirmiştim sanırım bu yüzden böyle bir durum gerçekleşti.. Çok şükür rabbime dualarımı kabul ettin sizlerlede paylaşmak istedim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bizim gibi istemeyenlerinde dünya da olan yavrularına ömür versin yeter.. Allaha emanet olunBu arada zafer bayramımızda kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?