- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
çok yerinde olmuş yazdıklarınız.hatta bunu daha da genişletirsek
kayınvalideniz yada görümceniz,akrabaları hakkında(kardeşi,teyzesi,kuzenleri vs..)
ileri geri konuşsa bile sadece dinleyip,sakın yorum yapmayın.
Ayrıca başkalarının dedikodusunu size yapan insanlar,sizinkinide başkasına yapar.
Ben bu tarz insanlardan hiç haz etmem.hiçbir özelimi de paylaşmam.
canım eşinle aran ilaki düzelir bu kolay iş senin burdan asıl çıkarman gereken benimde daha önce tecrübe ettiğim gibi,biz el kızı olarak nekadar haklı olsakta herşey iyi canım cicimken oğullarına bir laf söylediğimizde nasıl sırt çevirdiklerini ve seni yanlız bırakmalarını unutmaman...
sen görümcene anlatırsın o gider annesine,anneside gider oğluna oğluda gelir sana oldunmu sen dedikoducu
hemde hiç kötü niyetin yokken...
evet aramız düzelicek ama benim yalvarmamı falan bekliyo bence gitsem konuşsam alttan alsam her seferinde adet haline getirecek bu küsme durumunu konuşmasam aynı evin içinde insanın zoruna gidiyo ayrı ayrı yemek yemek bile ne ayıp
böle şeyler yaptıkça insan eşinden soğuyo şuan beklemedeyim bende onun konuşmasını bekliyorum
çok yerinde olmuş yazdıklarınız.hatta bunu daha da genişletirsek
kayınvalideniz yada görümceniz,akrabaları hakkında(kardeşi,teyzesi,kuzenleri vs..)
ileri geri konuşsa bile sadece dinleyip,sakın yorum yapmayın.
Ayrıca başkalarının dedikodusunu size yapan insanlar,sizinkinide başkasına yapar.
Ben bu tarz insanlardan hiç haz etmem.hiçbir özelimi de paylaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?