Acil yardım düşünmekten deliricem :(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Günaydın, hemen konuya gireceğim Pazar günü eşim akşam sinemaya gidelim dedi tamam dedim
babasının arabası bizdeydi sabah onlara lazımmış onu bırakmaya gitti bize yakınlar ogün işyerinede uğrıcaktı kısa bi işi vardı annemlerden geçerim dedi işyerinden haber gelirse giitti 3 saat gelmedi haber gelmemiş kapı çaldı eşim ve kaynım kaynımla 1 yıldır konuşmuyoruz nişanlıyken bana çok büyük saygısızlık yaptı sadece selamlaşıyoruz hoş geldin dedim ikisinide oturdular 10 dakka içinde işyerinden haber geldi eşim işe gidicem dedi bişey içermişin oda yok dedi bende seni bırakım başımda ağrıyo kalktılar
akşam eşim geldi filmlere baktınmı dedim ne filmi evin işlerini yaptım kaç saat gelmedin yardım etseydin şimdi giderdik (normalde yardım eder uzun zamandırda hafta sonları hep işe gidiyo )
Ufak bi tartışma oldu sonra barıştık akşam tam uyucaz sen niye bişey içermişin demedin kardeşime dedi
Dedim sen dedin biz konuşmuyoruz ( normaldede o sorar ) dedi ben bunları haketmedim bi süre kafamı dinlicem
Yastığı aldı gitti başka odaya dedim burda kafa dinlenmez annene git ozman yok dedi ögünden beri benle konuşmuyo
Görümcemle aramız çok iyidir hep dertleşiriz ona dedim gelsin sana biraz sende kalsın kafa dinlicekmiş noldu falan dedi anlattım öle mesajlaşıyoruz
Dedim kardeşinde aile takıntısı var aile kurduğunun farkında değil bu bi sinirlendi sana rahat batıyo akrabımızın kızına alınan altınları alıp yediler annem sana en iyi altınları aldı şükret bigün bize hizmetmi ettin halbuki eşim aldı annesi tek kuruş vermedi bize eşime dedim kim aldı o altınları
Ben aldım dedi dedim başıma bunu kalkıyolar sonra görümcemi aramış sormuş oda o anlamda demedim demiş Eşim hala diyo maddiyatın peşindesin kimseyle bunun için tartışma halbuki ben açmadımki konuyu
Dün akşamda eşimi aradı görümcem gayet normal konuştular biz hala küsüz yaptığım yemeği bile yemiyo ben kafayı yicem bu küsmelerinden bana bir yol gösterin acil

bu yatak ayırmak nedir yaa sinir oluyorum..
eşin doldurulmuş belli.. günahı boyunlarına artık..
kaynınla ne oldu da bu kadar küstün? çok büyük bi terbiyesizlik demek ki geldiğinde bişey bile ikram etmiyorsun canım

eşine bişey içermisin diye sorup kaynına sormamak ile ayıp etmişsin.ne olursa olsun bende kv ile aram kötü ama evime gelir ikramda hürmetimde sınır tanımam.sonuçta evime gelmiş.eşim de farkında kırgınlığımın ama ikramım eşime saygım sonsuz olduğu içindir kv için değil.bir kahvenin bile kırk yıl hatrı vardır bişey içermisin demedin diye olay nerelere gelmiş ne gerek vardıki,şimdi sen böle yapıp eşinle tartışman onları sevindirir yani prim vermiyeceksin kimseye eşinle aranı bozmamak için.

Son düzenleme:
Ortada bir dedim dedi muhabbeti dönüyor ,ama konuda noktalama işaretleri yer almadığından bir şey anlaşılmıyor

Son düzenleme:
kızlar eşime bişey içermisin deyip kaynıma sormamazlık yapmadın yanlış anlaşıldı
hoşgeldin dedim kaynımada oturdular ama bi nefes alsınlar dedim hemen bişey ikram etmeye geçmedim
en fazla 5dk oturduk sonra eşim işe gidicem dedi kaynıma sordu bişey içseydin oda yok kalkalım dedi kalktılar yoksa herzaman evime gelirler aram bozukta olsa
evime gelen insana bişey ikram etmemezlik yapmam yemeğede çağırırım çayada

nekadar küs olursan ol evine gelen misafire sormak zorundasın birşey içermisin diye bence bu bi saygısızlık olmuş. netiece eşine laf gelir burda sana gelmez. o onun kardeşi . canı... yeri gelir senden üstün tutar.
ayrıca ev işlerinde sana yardım etmek zorunda değil haftasonları çlşıomuş arada bi olsada. ama yatağını ayırmakla çok yanlış yapmıŞ. kırılmaktada az çok haklı ama bukadar küslük güdecek birşeyde yok .
en son yazdığın olayı anlamadım ama sana kim değer bil sana altın vs felan diyor görümcenmi ?

Sadece bişey içer misin diye veya altınlarla alakalı bir durum değil bence, daha önceden sorunlar da olunca eşiniz sıkılmış iyice demek ki, nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Böyle gelin ve erkek tarafı sorunlarında hata iki taraflıdır, eşinizi kendi haline bırakın biraz bence, üstüne gitseniz ne değişecek ki..

Konu biraz karışık olmuş ama eşin küsmek için bahane mi yaratmış :26:
konuşmadığın kardeşini getirip,"niye sormadın" muhabbeti yapması garip geldi..

Bir de bu kadar basit bir şeyden yatak ayırmak nedir yaa.... bu mudur evlilik?

Yatağını ayırdığı için siz üste çıkın bence, siz tavır yapın,taviz vermeyin ki alışkanlık haline getirmesin..

tekraR tekrar okumaya çalışıyorum ama yazdıklarınızı hala anlamadım. umarım normalde de böyle konuşmuyorsunuzdur

Son düzenleme:
altın konusunu görümcem mesajla yazdı bana
kaynımda bekar kayınvalideme gittiğimde bi hoşgeldin bile demez eşimle görüşüz sadece
buda insanın zoruna gidiyo
bana yaptığı saygısızlıkta nişanlıyken eşimle kavga etmiştim oda kaynıma anlatmış kaynımda bana haketmediğim sözler söyledi cevap bile vermedim yinede ben üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum ama olmuyo işte eşimin beklentisi ailesine kendisi gibi davranmam sevmem herkesi sevmem gerekmiyoki onlardan zaten bi sevgi görmedim hep eleştiri hepsini anlatamıyorum tabi ama saygıyı korumaya çalıştım yinede bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum

bence en büyük hatayı görümcenize güvenmekle yapmışsınız.
görümceden dost olmaz.eşinizi, kardeşine şikayet etmeniz hoş olmamış.
her nekadar siz aramız iyi bile deseniz demekki içinde kalan şeyleri dökmek için fırsat bekliyordu.

anladığım kadarıyla o gün için birlikte vakit geçiremediğiniz için siz eşinize tavır yapmışsınız,
eşinizde rövanşı yatmadan önce kardeşime neden
bişey içermisin demedin diye yapmış.

karı koca arasında olur bu tarz tartışmalar.
ama ailelere söylemek,git orda kafanı dinle diyerek onlarıda bu olaya dahil etmek
evliliğinizi yıpratır.

Hiç bir görümceden kendi ailesini kötüleyecek kadar iyi dost olmasını beklemeyin, kendisi annesine laf söyler, bir şey yapar yanınızda ama siz söyleseniz, yapsanız kötü olursunuz, söylediğiniz dokunur hemen, bunu unutmayın benim en yakın arkadaşım da o hatayı yapacaktı nerdeyse, kayınvalide sorununu görümcesine anlatacaktı sakın! dedim, onlarda iyi anlaşır, görümce gelin gibi değiller hoş bu durum arkadaşımı rahatsız etse de, şuan ise iyi ki seni dinlemişim diyor.

arkadaşlar çok güzel söylemişler...

** evinize gelen (sevsekte sevmesekte) ev sahibesi olarak, birşey içermi diye sormak çok zor olmayacaktır.
** eşinizi öz kardeşine nasıl olurda kötülersiniz. "önce can, sonra canan" bir gün gelir görümcenizle kötü olursunuz. bütün anlattıklarınız size geri döner. birde onlar kardeş....
** çoçuk gibi yatak ayırmak çok hoş değil eşiniz ayıp etmiş.
** adamcağız hafta sonu çalışmakta, gezmiyor ki.. siz de kalkmış evimi temizlemeye yardım etmedi diyorsunuz. şaşırdım

anladım canım görümcene keşke güvenmeseydin hiç sonuçta oda onlardan ani ailesini savuncaktır.... neyse bu sayede görmüş oldun kimin ne olduğunu... kaynında evet saygıszlk yapmış ama eşinde çocuk gibi gidip onamı anlatmıs. aslında suç eşinde seninle olan sorunun aile içine yansıttığından şuan böyle bir yasam var üzerine birde senden düzeltmeni bekliyor kendi hatasını...
konusmasın bırak sakın alttan alma ozaman... şuna bak neler oluyor üstüne yatağı ayıranda o oluyor.. kimse kimseyi sewmek zorunda değil ama saymak zorunda sende bunu yaposun yeterli bence. eşinde bunu görsün artık

çok yerinde olmuş yazdıklarınız.hatta bunu daha da genişletirsek
kayınvalideniz yada görümceniz,akrabaları hakkında(kardeşi,teyzesi,kuzenleri vs..)
ileri geri konuşsa bile sadece dinleyip,sakın yorum yapmayın.
Ayrıca başkalarının dedikodusunu size yapan insanlar,sizinkinide başkasına yapar.
Ben bu tarz insanlardan hiç haz etmem.hiçbir özelimi de paylaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…