Acil .. Unadix 1 Uyku Düzenleyici Şurup ??

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
merhabalar. nette uyku bozukluğu için şurup araştırırken unadix 1 adında şurupdan

bahsediyor. Oğlum geceleri uyanıyor uyumuyor ve uyutmuyor .

bir süre Uyku düzenleyici

şurup kullanmak istiyorum . Bu şurup hakkında bilgisi olan ya da kullanan anneler var mı ?

Bilgilendiren olursa çok sevinirim

arkadaşlar ilginç bir durum var. 3 eczaneye sordum böyle bir ilacın olduğundan haberdar bile değiller.

Bir de doktorun bilgisi ve tavsiyesi olmadan kullanmamımızı önermiyorlar.

bu tür ilaçlar beyni merkezi sinir sistemini etkiliyormuş.

Yine de bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizleri de bilgilendirsinler.

canım bence de doktora danışmadan alma hiçbir ilacı.doktoruna sorununu anlat.zaten o sana gereken ilacı verir.öpüldün

ya off kaç gecedir böyle dün gece yine ayaktaydık.

3 yaşını bitirecek çocuğun uyku düzeni neden böyle oldu ?

İnsanın siniri çok bozuluyor.

çok küçüük bnce çok zararlı beynietkileyebilir yani büyük insanlara bile önermiyorlar bitki çayıda deneyebilirsin hani şu eczanelerde satılan gece çaylarından melisa çayıda olabilir mesela

:20::20:
Bu tarz ilaçları bebeğe vermemelisin. Her nekadar doğal olsada.
Sen bu tarz ilaçlarla uyutulduğunu düşün kendini.
Bebeğin uyku düzensizliği senden kaynaklanır canım. Bebeğine düzgün bir uyku programı yapmadın içindir.
Gece kalkınca onunla oynamaya kakma, yüksek sesle konuşma, yatmadan önce doyurucu mamaları yedir.
(mısır, irmik, pirinç ve tahıl bazında mamaları) Gece olduğunu bilmelidir.
Gündüz onunla daha çok fazla oynamaya dene. Gündüzü geceden ayırtmaya öğrenmelidir.
Gece uykusuna yatırmadan önce onunla daha çok efor gerekeçek oyunları oyna. Spor yaptır. Banyo yaptır.
Buna benzer bir program uygulandığında 3-4 gün sonra kendini bu düzene alışacaktır..
Sakın sakın ilaçla uyutma bebeğini.

Sevgili Arkadaşlar ;

ben yeterince bilinçli bir anneyim .

çocuk bölümüyle ilgili bütün msjlarımı da inceleyebilirsiniz.

Sadece birkaç gündür biz bu uyku problemini yaşıyoruz ve nedenini çözemedim.

Sadece bu şurupla ilgili bilgisi olan var mı sormak istedim.

yoksa ben zaten net bir bilgi almadan şurubu vermeyecektim.

eğer öyle olsaydı burada konu açmazdım değil mi ...

Sevgili nilmısra

Kimse sana bilinçsiz bir anne olduğu demiyor canım. Bilinçli olduğunu her halinden belidir, çünkü araştırarak soruyarak hareket ediyorsun.
Hani eczanede bu ilaçını sorduğunu yazdığın için bizde kullanmaya niyetli olduğunu düşünmüştük.
Anladım kadarıyla bu uykusuzluk problemi daha yeni ortaya çıkmıştır. Ozaman hiç dert etme arkadaşım, bebeğin uyku düzeni kendinden düzelecektir.
Bazen bebeklerin biyolojik saatini bozulabiliyor.
Bizde sadece onlarını anlamalıyız ve konuya karşı sabır göstermeliyiz.
Bebeğine sağlıklı günler dilerim

Sevgili nilmısra

Kimse sana bilinçsiz bir anne olduğu demiyor canım. Bilinçli olduğunu her halinden belidir, çünkü araştırarak soruyarak hareket ediyorsun.
Hani eczanede bu ilaçını sorduğunu yazdığın için bizde kullanmaya niyetli olduğunu düşünmüştük.
Anladım kadarıyla bu uykusuzluk problemi daha yeni ortaya çıkmıştır. Ozaman hiç dert etme arkadaşım, bebeğin uyku düzeni kendinden düzelecektir.
Bazen bebeklerin biyolojik saatini bozulabiliyor.
Bizde sadece onlarını anlamalıyız ve konuya karşı sabır göstermeliyiz.
Bebeğine sağlıklı günler dilerim

canım teşekkür ederim. benim bir an kendimi savunmuş olmam sana karşı yaptığım bir davranış değildi.

hani danışma niyetinde bir konu açıyosun bir sürü tepki alıyorsun.

bu arada oğlumun uykusu eski haline döndü. :62:

Ankarada idik. Evimize Giresun a döndük oğlum nedeniyle. Evden çıkınca düzenimiz bozuldu

resmen kaçtık geldik..

Bn bu surubu kullandim hic bir faydasini gormedim.bizim icinde uyku buyuk bir problem:( gece bikac kes uyanio ayagjmda salliorum suan 16 aylik ama bn 4.5 aylik hamileyim cok zor gelio

Back