- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi yamukprenses
canim sayi bilmiyorum ama senin icin eger rakamlara cok takiliyorsan tekrar soyle esimin testlerini filan bulur bakarim. Ilk denememi disaridan bir dr.la anadolu yakasi florance night. De yapmistik 9 yumurta toplandi dr.um bende hersey iyi oldugu icin olacak gozuyle bakiyordu anladigim kadariyla. Ama 3. Gune ancak 2 tane gelebildi ikisini de transfer ettiler olmadi.Canım hamileligin hayirli olsun senin tum denemelerin memorialda miydi?bizde de sperm sayısı cok dusuk 5 milyon alti yani hareketli sperm de az morfolojimiz de sıfırdı sjzde de sayı bizim kada dUsuk muydu eger oyleyse bana da umut olursun dualarini eksik etme tatlim
2. Denemede sisli memorile gitti 21 yumurta toplandi yine benimtarafimdan hersey iyiydi yine ama 5. Gune ikisi 1. Kalite ikisi 2. Kalite 4 yumurtam kaldi. 2. Denemede ohss riskinden dolayi 1 tane transfer ettiler yine olmadi. 3.sunde dondurulmuslarla bir tane 1. Bir tane de 2. Kalite transfer edildi elhamdulillah ikisi de tuttu. digerlerinin tutmama sebebini sordugumda bana iste esinin sperm klaitesi iyi olmadigi icin embriyolar belli bir yere kadar destekle cogaliyor sonra kalitesi isin icine giriyor sperm kalitesi onemli filan demislerdi ama bence benle ilgili amh degerleri ohss durumu filan banle ilgili seylerden tutmadi gibime geliyor. Yoksaki dondurulmuslarda ayniydi sonucta. Sayi konusunda da merak etme bir tane bulmalari bile yeterli. Yeterki guzel takip edecek biyere git