canım benim iyiki sizin gibi insanlar var,bana vakit ayırıp bu kadar detaylı yazdığın için çok teşekkürediyorum,umut oluyorsunuz bana.umarım meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sana.evet benim sürekli tutup düşüyor,aslında kimyasal gebelikmi değilmi onu da bilmiyorum,ilkinde kese göründüğüne göre ilk gebeliğim kimyasal değildi ama,diğer ikisini bilmiyorum.aslına bakarsan hikayem uzun bunlardan önce normal yolla hamile kalıp 16 haftalıkken düşük yapmıştım.zaten o hamileliğimde hep kanamalıydı.düşüğün üstüne tekrar hamile kalamayınca rahim filmi çekilmiştim onda tüplerim boğum boğum çıktı ve septüm var denilince laparoskpi ve histereskopi ameliyatı oldum ama bu seferde tüplerim kapandı,antalya memorial tüp bebeğe gittim,genetik araştırmalar yaptırdım,bende sadece kan pıhtılaşması çıktı,eşiminde morfolojisi 0 çıktı,tabi biz şok üstüne şok yaşadık.birde ilk rahim filmimden sonra rahim girişinde sol tarafta bir ağrı yaşamaya başladım,üstünden 5 sene geçmesine rağmen o ağrıyı yaşıyorum ve aşırı akıntım var,doktorlar birşeyin yok diyorlar ama o ağrı hep orada bana miras kaldı.transferler sırasında tuvaletimi tutmak benim için ölüm çünkü o ağrıya baskı yapıyor.üstüne birde her transferden 5 gün sonra karnımın sağ alt tarafında inanılmaz ağrı yaşıyorum yani sanırım ohss ama benim bildiğim ohss transferden önce olunuyor ama benim hep transferden sonra.işte seçeceğim hastane ve doktor o kadar profosyenel olmalıki tüm bu detayları göz önüne almalı ona göre beni değerlendirmeli.birde era testi diye birşey duymuştum,o da sadece bahçecide mi var acaba yoksa şişli memorialdede varmı hiç biliyormusun?
kusura bakma çok uzun yazdım ama beni anlıyorsundur umarım,başıma arka arkaya hep olumsuzluklar geliyor çünkü.teşekkürederim yine.umarım benim içinde birgün bahar gelir!