Arkadaşlar eşim azosperm (daha önce kimyasal yaşadım doktor ara çıkış oluyor ama yakalamak zor dedi) bu yüzden tüp bebeğe başladık evrakları geçen hafta hazırladık son dakikada smear pozitif geldiği için colposcopiye karar verildi ve ertelendi 3 aydır eşim ilaç kullanıyordu. Bugün evlilik yıldönümümuz yarında regl olacaktım garip bir hisle sabah eczanenin önünden geçerken test aldım koku hassasiyetim ve sol kasıkta batma var bikac gundur 2 test aldım bozuk çıkarsa diye birini yaptım mesanem boştu 3 4 damla idrar geldi zaten testi koydum yanıma bir yandan kahve içip arkadaşımla telefonda konuşuyordum testi yaptıktan 5 dk sonra sanki silik var gibi geldi yaklaştım silik çizgi var yok ya bana öyle geliyordur dedim resmini çektim (1. Resim) resimde çıktığından daha belirgin yarım saat bekledim su içtim yeniden 2. Testi yaptım (2. Resim) ve bu defa direkt idrar ilerlerken çıktı silinir taa derken daha da belirginleşti elim ayağım tutmuyor şuan ne yazdım düzgün cümle kurabildim mi inanın bilmiyorum ağlamam yatisinca tıp merkezine gidip kan vericem ama sizde bakar mısınız bu şekilde yapar yapmaz silik çıkıp kanda negatif olan var mı?