acil teste bakın Lütfen

Test yaptin mi canim merak ettim
Yaptım canım kanda negatif çıktı şok oldum elimde demeki yok diyor ama testler hala pozitif hiç bişey anlamadım tiktokta bir doktora anlatım durumu ve bana acilde değil sağlık ocağında yaptır testi dedi eşimde boş ver gitmeyelim abartıyor sun diyor ne yapacam bilmiyorum

Merhaba canım bence daha erken bende öyle bekliyorum adet geçmesini sende bekle bence benim de c.tesi pazar olmam gerekiyor ama beklicem mecbur.belirti şöyle kasık ağrısı yumurtlamayı gördüğümden beri var aşırı değil ama ara ara geliyor ayaklarımda biraz ağrı var bel ağrısı da var Kız hersey varmış bende yaaaama şöyle de bir durum var bunlar psikolojik de olabilir olmayada bilir.tek çare beklemek

P.tesiye bekle bence birdaha ver .inşallah çıkar

Benim sonuç negatif çikti testlerde hala silik çizgi var tiktokta bir doktora anlatım durumu bana acilde değil sağlik ocağında yaptır dedi eşim de yoksa yok diyor abartıyorsun diyor ne yapacam bilmiyorum

Yaşım 23 canım

Ben bugün sabah ağrısız hiç bir belirti olmadan malesefki snairim regl oldum yine herzamanki gibi umutlar çöpe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…