Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptım canım kanda negatif çıktı şok oldum elimde demeki yok diyor ama testler hala pozitif hiç bişey anlamadım tiktokta bir doktora anlatım durumu ve bana acilde değil sağlık ocağında yaptır testi dedi eşimde boş ver gitmeyelim abartıyor sun diyor ne yapacam bilmiyorum
Merhaba seninle aynıyız sanırım bende ovilasyon testi yaptım bu ay ayın 7 sinde köyü çift çizgiyi gördüm öncesi sonrası değerlendirdim c.tesi gibi regl olmam alzim 23 24 günde bir oluyorum ama test yapmadım daha erken degilmi test için birde ne regl ne hamilelik hiç bir belirtim yok ya sanırım hamile değilim teste de elim gitmiyro negatif görmekten biktihim için senin ne gibi belirtilerin var cnm
Merhaba canım bence daha erken bende öyle bekliyorum adet geçmesini sende bekle bence benim de c.tesi pazar olmam gerekiyor ama beklicem mecbur.belirti şöyle kasık ağrısı yumurtlamayı gördüğümden beri var aşırı değil ama ara ara geliyor ayaklarımda biraz ağrı var bel ağrısı da var Kız hersey varmış bende yaaaama şöyle de bir durum var bunlar psikolojik de olabilir olmayada bilir.tek çare beklemek
Yaptım canım kanda negatif çıktı şok oldum elimde demeki yok diyor ama testler hala pozitif hiç bişey anlamadım tiktokta bir doktora anlatım durumu ve bana acilde değil sağlık ocağında yaptır testi dedi eşimde boş ver gitmeyelim abartıyor sun diyor ne yapacam bilmiyorum
Merhaba canım bence daha erken bende öyle bekliyorum adet geçmesini sende bekle bence benim de c.tesi pazar olmam gerekiyor ama beklicem mecbur.belirti şöyle kasık ağrısı yumurtlamayı gördüğümden beri var aşırı değil ama ara ara geliyor ayaklarımda biraz ağrı var bel ağrısı da var Kız hersey varmış bende yaaaama şöyle de bir durum var bunlar psikolojik de olabilir olmayada bilir.tek çare beklemek
Benim sonuç negatif çikti testlerde hala silik çizgi var tiktokta bir doktora anlatım durumu bana acilde değil sağlik ocağında yaptır dedi eşim de yoksa yok diyor abartıyorsun diyor ne yapacam bilmiyorum
Yaşınız kaç acaba , yaşamadım hiç ama fikir verebilirim çevremden.1.si menopoz başlangıcı olabilir. 2.si kullanılan ilaçlar hormanları etkilemiş olabilir. 3.sü stres-psikolojik . 4.sü gerçekten gebelik olabilir kan testi yenilenebilir. 5.si rahimde kist vb.herhangi bir rahatsızlık olabilir.