- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
-
Gorunuyor gibi. Bat ne zaman kac dakikada cikti testin markasi nedir?Ikinci çizgi var sanki hamilemiyim yoksa kızlar yoksa benmi yanlış görüyorum
Bata daha 8 gün var 10 dakikada çıktı benim ilk gebeligimdede böyle olmuştu oo yarim saatte çıkmıştı testin markasını unutun valla canım pembe bi jelatindydiGorunuyor gibi. Bat ne zaman kac dakikada cikti testin markasi nedir?
23 kasım tatlım ama ben düşük yaptım 2 ay once düşükten sonra 23 kasımda ilk adetoldum ondan önceki kaldım üstündeki gördüm yoksa adetten sonraki kaldım bilmiyorumGörünüyor silik çizgi
son adet tarihiniz nedir
8 gun kala aksam idrariyla cikar mi bilemedimBata daha 8 gün var 10 dakikada çıktı benim ilk gebeligimdede böyle olmuştu oo yarim saatte çıkmıştı testin markasını unutun valla canım pembe bi jelatindydi
Öğlen yaptım8 gun kala aksam idrariyla cikar mi bilemedim
Simdi paylaşıp acil yazinca simdi zannettim ben de. Daha aydinlik bir yerde cekseydiniz daha iyi olurdu aslinda.Öğlen yaptım
Isikta çok parladigindan belli olmuyorSimdi paylaşıp acil yazinca simdi zannettim ben de. Daha aydinlik bir yerde cekseydiniz daha iyi olurdu aslinda.
8 gun olmasi beni biraz düşündürdü ama siz sabah idrariyla tekrar deneyin bence. Istenen gebelikse insallah vardir.Isikta çok parladigindan belli olmuyor
Ben hamileliğimi bata 9 gün kala aynı bu şekilde öğrenmiştim.Ikinci çizgi var sanki hamilemiyim yoksa kızlar yoksa benmi yanlış görüyorum
Yaa Ciddimisin benimde 8 gün var aynı bolemiydi test duruyorsa atarmisin banada bi umut olur berkiBen hamileliğimi bata 9 gün kala aynı bu şekilde öğrenmiştim.
Bence hamilesinizHayırlısı olsun
Sabah bi daha yap tatlım bence hatta sabredebilirsen 1-2 gün sonra yap çizgi netleşirIkinci çizgi var sanki hamilemiyim yoksa kızlar yoksa benmi yanlış görüyorum
Bende öyle düşünüyorum inşallah vardırSabah bi daha yap tatlım bence hatta sabredebilirsen 1-2 gün sonra yap çizgi netleşir
İnsallah gonlunu ferah tutBende öyle düşünüyorum inşallah vardır
Duruyor canım atayımYaa Ciddimisin benimde 8 gün var aynı bolemiydi test duruyorsa atarmisin banada bi umut olur berki☺
Roll muydu canım markası bende bugün aldım jelatinli dışı, innovita markayla silik çıkıyor bide bununla denicemBata daha 8 gün var 10 dakikada çıktı benim ilk gebeligimdede böyle olmuştu oo yarim saatte çıkmıştı testin markasını unutun valla canım pembe bi jelatindydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?