- 10 Aralık 2020
- 77
- 36
- 3
- Konu Sahibi Hafize rabia
Bende 6 gün varken adetime silik çıkmıştı bende ilk hayalet çizgi sandım ama hergun tekrarladım koyulasti gitgide bence var gibi silik cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 gün varken adetime silik çıkmıştı bende ilk hayalet çizgi sandım ama hergun tekrarladım koyulasti gitgide bence var gibi silik cizgi
Benimde öyle oldu adetim 1 gun geçti yaptım gene silik çıktı en güzeli kan ver canimBenim adetim 3 gün gecti. Adetimin ilk gunu de böyleydi 3 gün gecti yine test yaptm ama koyulasmadı acaba sorun olablr mi
Persembe gidicem cnm ama içime kurt düştü stres yaptmm illa koyu kırmızı mı olması gerekiyorBenimde öyle oldu adetim 1 gun geçti yaptım gene silik çıktı en güzeli kan ver canim
İlla koyu kırmızı olması gerekmiyor. Ama her geçen gün bir önceki güne göre koyulaşması gerekirPersembe gidicem cnm ama içime kurt düştü stres yaptmm illa koyu kırmızı mı olması gerekiyor
Yaa benim aynı bu renk kaldı 3 gündür ofİlla koyu kırmızı olması gerekmiyor. Ama her geçen gün bir önceki güne göre koyulaşması gerekir
Stres olma canım benimde 3 gün ilk çıkanlardan bile daha silik çıktı bende artık dayanamadım kan verdim çok şükür hamileyim sivi çok içtiğimiz ici de renk koyulasmayabilirYaa benim aynı bu renk kaldı 3 gündür of
Aa evet dün çok çok su içmiştim sabah yaptım testi ondan olabilir haklısın. Canı veren Allah sonucta içimizi ferah tutmak lazımStres olma canım benimde 3 gün ilk çıkanlardan bile daha silik çıktı bende artık dayanamadım kan verdim çok şükür hamileyim sivi çok içtiğimiz ici de renk koyulasmayabilir
Aynen canim en güzeli stres olmamak Inşallah hamilesindir Allahın izniyleAa evet dün çok çok su içmiştim sabah yaptım testi ondan olabilir haklısın. Canı veren Allah sonucta içimizi ferah tutmak lazım![]()
InsallahhhBende 6 gün varken adetime silik çıkmıştı bende ilk hayalet çizgi sandım ama hergun tekrarladım koyulasti gitgide bence var gibi silik cizgi
Aynı nerdeyse benimkiyle inşallah benimde bebisim belediye bikac gün sonra tekrar yapayım bakayım:)Duruyor canım atayım
Bundan daha bile silikti.. Fotoğrafın renkleriyle oyanarak daha net görebilmiştim.
Surelab diye marka pembe bisiRoll muydu canım markası bende bugün aldım jelatinli dışı, innovita markayla silik çıkıyor bide bununla denicem
Demekki silikte olsa böyle bebiişlerimiz var demek:)Eki Görüntüle 2740193 buda benimki çok silik