ACIL TARLUSAL

bnm bildiğim hamileliğe işarettir rahim kalınlaşması ama doktordan daha iyi bilemem tabiki

olucanı pek sanmıom ama bnm kanda çıknamıştı iki gün sonra çıkmıştı kanda ama senin baya olmuş adetinide gördün sanırım rahat ol cnm stresten gelmio şuan
doktorlar da öyle dedi. zaten Allah kısmet ederse buna inanana kadar test yaptiricam doktora gidicem.

bnm bildiğim hamileliğe işarettir rahim kalınlaşması ama doktordan daha iyi bilemem tabiki
adet olacagimiz zamana yakın da kalinlasirmis öyle dedi internette de baktım biraz 6 mm idi ilk baktığında sonra 8 mm idi.

doktorlar da öyle dedi. zaten Allah kısmet ederse buna inanana kadar test yaptiricam doktora gidicem.
böle yaptıkça gelmez beynini olmuycağına inandırmışsın adet olamayacağına inandırmışsın rahat ol relax ol bu ilaç bitince adet olucam de hep kendi kendine bende bak 5ay adet olamadım trsiquens verdi doktor bende ya adet olmazsam die dedim durdum sonrada dedimki niye adet olamayayım gayette olurum dedim ve 3tane hap kalana kadr adet olurum dedim(genelde pembelerin bitmesine yakın adet olunuo o ilaç renkli mavi beyaz pembe diye gidio günlük ilaç28 adet) pembelerden 3tane kaldığı gün adet oldum dediğim gibi oldu yani

hıı ii ozmn bn hiç rahim duvarıma baktırmadım da ondan
inşallah benim de öyle olur birisiyle konuşmak o kadar iyi geliyor ki. Bu korku benim bütün hayatımı etkiledi çünkü okulumu günlük hayatımı hiç birşey yapamiyorum

inşallah benim de öyle olur birisiyle konuşmak o kadar iyi geliyor ki. Bu korku benim bütün hayatımı etkiledi çünkü okulumu günlük hayatımı hiç birşey yapamiyorum
etkler tabi seni çok iyi anlıorum umarım birdaha böle bişi yapmazsın yaparsanda doğum kontrol hapı yada ertesi gün hapı kullan

Bu kadar vicdan azabından sonra böyle bişey yapmam. Yeter ki böyle bişey olmasin

hersey için teşekkür ederim sakinca adet olmayı bekliycem

hersey için teşekkür ederim sakinca adet olmayı bekliycem
gizmocum adet oldum :) düşükten sonra olmam diye düşünüodum tarlusal ve içimin rahat olması işe yaradı pembeleri gördüm az önce

gizmocum adet oldum :) düşükten sonra olmam diye düşünüodum tarlusal ve içimin rahat olması işe yaradı pembeleri gördüm az önce
senin adına çok sevindim canım inşallah bende olurum kaç gün kullandın hangi ilacı öğrenebilir miyim inşallah bende olurum ama olmazsam ilacı doktora sorucam

senin adına çok sevindim canım inşallah bende olurum kaç gün kullandın hangi ilacı öğrenebilir miyim inşallah bende olurum ama olmazsam ilacı doktora sorucam
pardon ya tarlusal demişsin. kaçıncı günde oldun canım

pardon ya tarlusal demişsin. kaçıncı günde oldun canım
bak ilk trisequens kullanmıştım 5ay adet olamamıştım onu kullandığım ay 25. günde oldum 28 günlük ilaçtı. sonra hamile kalddım kalmasaydım tarlusala başlıycktık ama pazartsi düşük yapınca salı ilaca başladık bu ay iki kutu kullanıcaktım ama 6.günde bitti işte bi kutu kala geldi pembeler 12 adet varya günde iki adet kullanıodum kutunun biri bitti pembele başladı

canım öncelikle gecmis olsun. adet olmana sevindim ben de bu aksam son ilacı içiçem. inşallah içmeye bile gerek kalmadan gün içinde adet olurum inşallah. benim için dua et canım olur mu

canım öncelikle gecmis olsun. adet olmana sevindim ben de bu aksam son ilacı içiçem. inşallah içmeye bile gerek kalmadan gün içinde adet olurum inşallah. benim için dua et canım olur mu
saolasın. inşallh olursun cnm edicrm ama sıkma kendini bak bnm daha 16 günüm vardı ilaca göre ama sıkarsan olmuo cnm sıkma kendini bende çok sıkıodum o 5ay içinde nie adet olmadım die ama o trisequens e başladım araştırdım o ilacı içipte adet olmayan yokmuş bnada doktorum vermişti .kullandım 25. gün adet oldum yani birazda kafanı rahatlatıcan

gizmo telaş yapma bende de hala tık yok hamile de değilim bünyeden bünyeye değişiyor

merhaba kızlar ben de daha önce doktor vermişti tarlusal kullandım adetim gecikti hamilelik de yok tekrar kontrole gidicem adetimi bekliyorum tekrar içsem sorun olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…