bnm bildiğim hamileliğe işarettir rahim kalınlaşması ama doktordan daha iyi bilemem tabikipeki bişey sorabilir miyim kanda çıkmayan bir hamilelik olabilir mi 5 kez kam testi yaptırdım en son dün yaptırdım ilişkiden 41 gün sonra. bi de ben ilişkiden 5 gün sonra normal zamanimda adet olmuştum. Ultrasona da girdim. ilk bakıldığında rahim duvarında kalinlasma bile yok değilsin ama için rahat etsin diye kan testi yapalım dedi doktor negatif çıktı. ilaç kullanırken de gittim ultrasonla baktı bana da herseyi gösterdi korkmayayim diye bak dedi rahim duvarın kalinlasmis adet olucaksın ilacını bitir dedi.
doktorlar da öyle dedi. zaten Allah kısmet ederse buna inanana kadar test yaptiricam doktora gidicem.olucanı pek sanmıom ama bnm kanda çıknamıştı iki gün sonra çıkmıştı kanda ama senin baya olmuş adetinide gördün sanırım rahat ol cnm stresten gelmio şuan
adet olacagimiz zamana yakın da kalinlasirmis öyle dedi internette de baktım biraz 6 mm idi ilk baktığında sonra 8 mm idi.bnm bildiğim hamileliğe işarettir rahim kalınlaşması ama doktordan daha iyi bilemem tabiki
böle yaptıkça gelmez beynini olmuycağına inandırmışsın adet olamayacağına inandırmışsın rahat ol relax ol bu ilaç bitince adet olucam de hep kendi kendine bende bak 5ay adet olamadım trsiquens verdi doktor bende ya adet olmazsam die dedim durdum sonrada dedimki niye adet olamayayım gayette olurum dedim ve 3tane hap kalana kadr adet olurum dedim(genelde pembelerin bitmesine yakın adet olunuo o ilaç renkli mavi beyaz pembe diye gidio günlük ilaç28 adet) pembelerden 3tane kaldığı gün adet oldum dediğim gibi oldu yanidoktorlar da öyle dedi. zaten Allah kısmet ederse buna inanana kadar test yaptiricam doktora gidicem.
hıı ii ozmn bn hiç rahim duvarıma baktırmadım da ondanadet olacagimiz zamana yakın da kalinlasirmis öyle dedi internette de baktım biraz 6 mm idi ilk baktığında sonra 8 mm idi.
inşallah benim de öyle olur birisiyle konuşmak o kadar iyi geliyor ki. Bu korku benim bütün hayatımı etkiledi çünkü okulumu günlük hayatımı hiç birşey yapamiyorumhıı ii ozmn bn hiç rahim duvarıma baktırmadım da ondan
etkler tabi seni çok iyi anlıorum umarım birdaha böle bişi yapmazsın yaparsanda doğum kontrol hapı yada ertesi gün hapı kullaninşallah benim de öyle olur birisiyle konuşmak o kadar iyi geliyor ki. Bu korku benim bütün hayatımı etkiledi çünkü okulumu günlük hayatımı hiç birşey yapamiyorum
sen bilirsin cnm sana kalmış seçimlerinde özgürsünBu kadar vicdan azabından sonra böyle bişey yapmam. Yeter ki böyle bişey olmasin
gizmocum adet oldum :) düşükten sonra olmam diye düşünüodum tarlusal ve içimin rahat olması işe yaradı pembeleri gördüm az öncehersey için teşekkür ederim sakinca adet olmayı bekliycem
senin adına çok sevindim canım inşallah bende olurum kaç gün kullandın hangi ilacı öğrenebilir miyim inşallah bende olurum ama olmazsam ilacı doktora sorucamgizmocum adet oldum :) düşükten sonra olmam diye düşünüodum tarlusal ve içimin rahat olması işe yaradı pembeleri gördüm az önce
pardon ya tarlusal demişsin. kaçıncı günde oldun canımsenin adına çok sevindim canım inşallah bende olurum kaç gün kullandın hangi ilacı öğrenebilir miyim inşallah bende olurum ama olmazsam ilacı doktora sorucam
bak ilk trisequens kullanmıştım 5ay adet olamamıştım onu kullandığım ay 25. günde oldum 28 günlük ilaçtı. sonra hamile kalddım kalmasaydım tarlusala başlıycktık ama pazartsi düşük yapınca salı ilaca başladık bu ay iki kutu kullanıcaktım ama 6.günde bitti işte bi kutu kala geldi pembeler 12 adet varya günde iki adet kullanıodum kutunun biri bitti pembele başladıpardon ya tarlusal demişsin. kaçıncı günde oldun canım
canım öncelikle gecmis olsun. adet olmana sevindim ben de bu aksam son ilacı içiçem. inşallah içmeye bile gerek kalmadan gün içinde adet olurum inşallah. benim için dua et canım olur mubak ilk trisequens kullanmıştım 5ay adet olamamıştım onu kullandığım ay 25. günde oldum 28 günlük ilaçtı. sonra hamile kalddım kalmasaydım tarlusala başlıycktık ama pazartsi düşük yapınca salı ilaca başladık bu ay iki kutu kullanıcaktım ama 6.günde bitti işte bi kutu kala geldi pembeler 12 adet varya günde iki adet kullanıodum kutunun biri bitti pembele başladı
saolasın. inşallh olursun cnm edicrm ama sıkma kendini bak bnm daha 16 günüm vardı ilaca göre ama sıkarsan olmuo cnm sıkma kendini bende çok sıkıodum o 5ay içinde nie adet olmadım die ama o trisequens e başladım araştırdım o ilacı içipte adet olmayan yokmuş bnada doktorum vermişti .kullandım 25. gün adet oldum yani birazda kafanı rahatlatıcancanım öncelikle gecmis olsun. adet olmana sevindim ben de bu aksam son ilacı içiçem. inşallah içmeye bile gerek kalmadan gün içinde adet olurum inşallah. benim için dua et canım olur mu
biteli bugün 2 gün oldu ama yokgizmo telaş yapma bende de hala tık yok hamile de değilim bünyeden bünyeye değişiyor
Bence doktora git canımmerhaba kızlar ben de daha önce doktor vermişti tarlusal kullandım adetim gecikti hamilelik de yok tekrar kontrole gidicem adetimi bekliyorum tekrar içsem sorun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?