10 gün beklicez artık.biteli bugün 2 gün oldu ama yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün beklicez artık.biteli bugün 2 gün oldu ama yok
ilacı aldım ama dediğin gibi doktora gitmeden kullanmak istemedim beklicem öyle artık bide bu üçüncü günü haftasonuna denk gelince nasıl yapıyosunuz tahlil vermek gerekiyorBence doktora git canım
Ben demek istediğini anlamadım ama (yani neyin 2.günü tahlil verdiğini) bende pko var doktorum da bana dedi ki:ilacı aldım ama dediğin gibi doktora gitmeden kullanmak istemedim beklicem öyle artık bide bu üçüncü günü haftasonuna denk gelince nasıl yapıyosunuz tahlil vermek gerekiyor
Canım sen çok aşırı takiyorsun o yüzden olacağı varsa da olmaz bak. 10 gün içinde olursun öyle düşün öyle olsun akıntı herkese göre farklı yorumlanır bence. Ama ben de hasta olmadan oluyordu. Sakın ol içini rahat tut. Ben de akıntı bile yok hiç bi belirti yok ama olurum diyip gecistiriyorum düşünmüyorum.akıntım çok fazla olmaya başladı tarlusaldan sonra bu adetin habercisi olabilir mi
canım çok takiyorum evet ama ne biliyim hala hamilelik ihtimali var mı o beni mahvediyorCanım sen çok aşırı takiyorsun o yüzden olacağı varsa da olmaz bak. 10 gün içinde olursun öyle düşün öyle olsun akıntı herkese göre farklı yorumlanır bence. Ama ben de hasta olmadan oluyordu. Sakın ol içini rahat tut. Ben de akıntı bile yok hiç bi belirti yok ama olurum diyip gecistiriyorum düşünmüyorum.
Boşuna üzme kendini valla perişan oldun yacanım çok takiyorum evet ama ne biliyim hala hamilelik ihtimali var mı o beni mahvediyor
bana tek seferlik vermişti sonra d.kontrol hapına başlayınca zaten bi düzende gitti sonra onu da bıraktım düzgündü herşey ama iki aydır 40 günü geçiyo hatta şuan 45 geçti hala bişey yok hamilelik kanda çıkmadı tekrar kontrollere başlıcam canımBen demek istediğini anlamadım ama (yani neyin 2.günü tahlil verdiğini) bende pko var doktorum da bana dedi ki:
Bu ilacı bitir, gelecek ay 35 günden fazla temiz kalırsan yine iç. 6 ay böyle sürecek bir düzene girene kadar.
hem de ne perişan olmak hayatla baglantim kalmadı yemin ederim sonradan ortaya çıkmaz dimiBoşuna üzme kendini valla perişan oldun ya
Yok canım öyle bi şey değil sonradan çıkmaz yani şu kadar testten sonra emin olabilirsinhem de ne perişan olmak hayatla baglantim kalmadı yemin ederim sonradan ortaya çıkmaz dimi
neden adet olamıyorum acabaYok canım öyle bi şey değil sonradan çıkmaz yani şu kadar testten sonra emin olabilirsin
canım oldum adet oldum Allahima binlerce kez şükürler olsun. Inşallah sende olursun bende de çok bel ağrısı oldu.Benim iki gündür felaket belim ağrıyor ama hiç bi şey yok dün bitti ilacım oluruz umarım
1 hafta beklemek gerekiyormuş canım bekle 3 4 gün daha sonra yine doktora gidersin. Inşallah olursun en kisa zamandanBen hala oadim ilacım biteli 4 gün oldu hiç olacak gibi de değilim bende bir sorun var sanırım
Evet canim biliyorum ben de öyle düşünüyorum senin adına da çok sevindim :)1 hafta beklemek gerekiyormuş canım bekle 3 4 gün daha sonra yine doktora gidersin. Inşallah olursun en kisa zamandan
canım peki bişey sorucam ilişkiden 8 hafta sonra yani 8 haftalik hamilelik karindan ultrasinla belli olur muEvet canim biliyorum ben de öyle düşünüyorum senin adına da çok sevindim :)