Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzülme Allah sana nasip etsin inşallah ben de Allahın izniyle yarın yine yaptiricamNegatif![]()
Sağol kuzum sen de inşallah korkularindan kurtulursunCanım üzülme Allah sana nasip etsin inşallah ben de Allahın izniyle yarın yine yaptiricam
bende de sadece kahverengi lekeler devam ediyor yarın ilacım bitecek inşallah olurum biraz agrilarim var ama inşallah YarabbimBen de bugun de bir degisiklik yok ama dün ki kadar leke de kalmadı sanki hiç hasta olmicak gibi yim
senin ne rahatsızlığın var peki özel değilse? ben de pko var o yüzden verdi bana o ilacı.bende tarlusal kullanmaya başladım iki kutu kullanıcam bakalım ne olcak
adet düzensizliği vardı hamile kaldım düşük yaptım buyuzden bu ay bunu kullanıcamsenin ne rahatsızlığın var peki özel değilse? ben de pko var o yüzden verdi bana o ilacı.
çok ağır geldi bu korku banakuzum 5 den büyük oluyor hamilelik için ben de 0.8 çıktı korkma sen de artık rahatla biraz. seninkisi yaptığını kabullenememek gibi geldi bana onun yükü binmiş sanki omzuna ama herkes hata yapar kendine anlayış göster dünyanın sonu değil inşallah oluruz telaş etöe kafana tamak taktıkça işini zorlaştırırsın.
stres yaptıkça regli olmazsın psikolojikman baskı yapıorsun çünki doktorlarda psikolojik olarak kendinize baskı yaptıkça adet olamazsınız diyo . rahat ol bak nasıl adet olucaksınçok ağır geldi bu korku bana
Inşallah. Rahat olmaya çalışıyorum ama en fazla 10 dakika sürüyor bu rahatlik. Ya sonradan ortaya çıkarsa diye düşünüyorum.stres yaptıkça regli olmazsın psikolojikman baskı yapıorsun çünki doktorlarda psikolojik olarak kendinize baskı yaptıkça adet olamazsınız diyo . rahat ol bak nasıl adet olucaksın
lütfen rahat ol olucağı varsada olur ztn bunun önüne geçemezsin ama olmuycaksada böle yaparak beynini yersin gelicek olan adetinde gelmezInşallah. Rahat olmaya çalışıyorum ama en fazla 10 dakika sürüyor bu rahatlik. Ya sonradan ortaya çıkarsa diye düşünüyorum.
tamam bugün ilaç bitecek inşallah en kisa surede olurum Allah razı olsunlütfen rahat ol olucağı varsada olur ztn bunun önüne geçemezsin ama olmuycaksada böle yaparak beynini yersin gelicek olan adetinde gelmez
ne demek tarlusalda 10 gün bekleme süreside var canım en azındam bu on gün içinde başka şeyler düşünmeye çalış başka şeylerle oyalan 10 gün içinde gelmezse trisequnes die bi adet söktürücü var 28 gün kullanılıo ama ben 25 gün kullandığımda adet olmuştum bu ilacı danışabilirsin doktırunatamam bugün ilaç bitecek inşallah en kisa surede olurum Allah razı olsun
peki bişey sorabilir miyim kanda çıkmayan bir hamilelik olabilir mi 5 kez kam testi yaptırdım en son dün yaptırdım ilişkiden 41 gün sonra. bi de ben ilişkiden 5 gün sonra normal zamanimda adet olmuştum. Ultrasona da girdim. ilk bakıldığında rahim duvarında kalinlasma bile yok değilsin ama için rahat etsin diye kan testi yapalım dedi doktor negatif çıktı. ilaç kullanırken de gittim ultrasonla baktı bana da herseyi gösterdi korkmayayim diye bak dedi rahim duvarın kalinlasmis adet olucaksın ilacını bitir dedi.ne demek tarlusalda 10 gün bekleme süreside var canım en azındam bu on gün içinde başka şeyler düşünmeye çalış başka şeylerle oyalan 10 gün içinde gelmezse trisequnes die bi adet söktürücü var 28 gün kullanılıo ama ben 25 gün kullandığımda adet olmuştum bu ilacı danışabilirsin doktıruna
olucanı pek sanmıom ama bnm kanda çıknamıştı iki gün sonra çıkmıştı kanda ama senin baya olmuş adetinide gördün sanırım rahat ol cnm stresten gelmio şuanpeki bişey sorabilir miyim kanda çıkmayan bir hamilelik olabilir mi 5 kez kam testi yaptırdım en son dün yaptırdım ilişkiden 41 gün sonra. bi de ben ilişkiden 5 gün sonra normal zamanimda adet olmuştum. Ultrasona da girdim. ilk bakıldığında rahim duvarında kalinlasma bile yok değilsin ama için rahat etsin diye kan testi yapalım dedi doktor negatif çıktı. ilaç kullanırken de gittim ultrasonla baktı bana da herseyi gösterdi korkmayayim diye bak dedi rahim duvarın kalinlasmis adet olucaksın ilacını bitir dedi.