Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa peki bebegine bir zarar geldi miTarlusali iki defa kullandim birinde ucuncu gun adetim geldi digerinde kutu bitti on gun bitti olmadim dr gittim 4.5 aylik hamileymisim
Cnm allah buyuk hic ole olmuyo adetim gecikti dr gittim kan da yapti alttanda bakti bebek yok dedi tarlusal verdi ictim bitti olmsyinca gittim keseyi gordum gec dollenmis adet olucagim zamn hamile kakmisimYok hamileysen özellikle kan testinde adetin geciktigi zaman özellikle kesin sonuç alıyorsun hele ki ultrason da bakmış kesin degilsindir. 5 hafta sonra ortaya çıkmaz yani ilişkiye girdiginden ve de adet gecikmenden 1 gün sonra bile olsa test yaptiysan negatifse hiç korkma
Yok cnm cok sukur bir sene bekledim oglumu o testi cift cizgi gormk icin test yaptim cift cizgi sevinemedim bile sakat olur diye odum koptu dr bisry olmz dedi 9 ayda problemsiz hamileligim gecti profildeki oglum yasina gircekAaaa peki bebegine bir zarar geldi mi![]()
Haftalik cnm yanlis yazmisim :)4.5 aylık demişsiniz haftalik mi demek istediniz
Ya acaba ben hamile olabilir miyim ben de test yaptırdım iki türlü de negatif şu an sadece leke geliyor benden yaa offYok cnm cok sukur bir sene bekledim oglumu o testi cift cizgi gormk icin test yaptim cift cizgi sevinemedim bile sakat olur diye odum koptu dr bisry olmz dedi 9 ayda problemsiz hamileligim gecti profildeki oglum yasina gircek
Bir daha test yaptırın kan testiYa acaba ben hamile olabilir miyim ben de test yaptırdım iki türlü de negatif şu an sadece leke geliyor benden yaa off
Cnm bn pkoluyum ama adetlerim en fazla 5 gun gecikirdi hatta gunu gunune adet olurdumPeki o süre içinde düzenli adet mi gördünuz