Elektrikli Süpürgeler acil süpürge önerisi?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Kızlar öneriye ihtiyacım var. Annemin süpürgesi bozuldu simdi yeni bi süpürge almak istiyorum ona ama bütçem malesef yüksek değil. En fazla 400tlye çıkabilirim. Arzum 461 veya arzum 4001 düşündüm ama kaliteleri konusunda emin değilim. Kullanan veya baska bir önerisi olan Var mi? Toz torbalı mı toz torbasız mı olmalı ona da kararsızım. Torbalılar daha cok öneriliyor.

Anneniz için alıyorsanız kullanımı basit klasik birşey lazim bence. Torbasızlar daha hijeyenik oluyor fakat size torbalı olanlardan öneririm. Vakumlama gücü yüksek birsey olsun yeter. Çevrenizde büyük tefal mağazası varsa, orda kaliteli indirimli tehşir supurge bulmanız mümkün. Bu tarz urunlerden korkmayın, sadece magazada sergilendi icin tehsir oluyor çoğu, ayrıca perfomansı test edebilirsiniz.

Philips maratonu öneririm kesinlikle ama o bütçenizi aşacak . Ama Philips in diğer modellerine bakanı öneririm .ben çok memnunum .şimdi olsa gözüm kapalı yine direk Philips alırdım hiç düşünmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…