Cok samimi bir alman arkadasim var burda...
Türkiye hastasi cok seviyor her sene izinini orda geciriyor!şutarafagitti
Bir defasinda hastalanmis tatilde, bagirsaklarini bozmustu galiba, erkek arkadasi ile hastaneye gitmisler!!
Gülsüm kusura bakma ama ben böyle insanlik disi bir sistem hayatimda görmedim dedi!
Niye dedim ne oldu?:1shok:
Turistik yerde olmamiza ragmen kimseye dogru düzgün derdimizi anlatamadik, o hemsirelerin surati öyle asiktiki simdi simdi kovacaklar bizi dedik, orda yasli cocuk bir sürü insan üst üste bekliyor, hastane les gibi inan korktum enfeksion kapacam diye dedi...
Ne olur bana kizma ama Avrupa Birligne girmek icin daha cok yol katletmesi lazim Türkiyenin dedi...Allah o hastanelere düsen insanlara yardimci olsun cok ama cok üzüldüm dedi...:çok üzgünüm:
Nasil utandim nasil üzüldüm bu konusmadan sonra inanamazsiniz!! Her hastane öyle degil özel hastaneler cok daha farkli dedim, yüzde kaci özele gidebiliyorki dedi, cogunluk devlet hastanesine gitmek zorunda degilmi?
Evet dedim....:çok üzgünüm:
Birde burda görseniz kizlar, insan hayatina verilen deger, Milletin isine olan saygi ve disiplini...vicdanla ve merhametle hastalara yaklasan personel....Birde elin gavuru diyoruz demi
Arkadasiniza büyük gecmis olsun...
Insallah gün gelir türkiyede bu durumlari asar insallah:Saruboceq: