Acil revizyon Dr. Fuat Büyüklü

betunn

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
279
67
298
Antalya
Merhabalar,

bi yıl önce burnumu yaptırdım maalesef. Eski burnuma yakın bi burun istiyorum Dr. Fuat Büyüklü mümkün olduğunu söyledi ama açıkçası artık hic güvenmiyorum doktorlara. O yüzden size sormak istedim ona revizyon olan var mı aranızda? Revizyon icin kbb uzmanı mı daha iyi yoksa plastik cerrah mı? Çoğu doktor Tural Fatulayevi tavsiye etti ama o da sanki burun uclarını cok sivri yapıyor. Ahmet İslamda fena degil galiba. Memet Yazar hakkındada fazla bi bilgim yok. Kafam çok karışık.
Umarım yardımcı olursunuz psikolojim bozuldu burun yüzünden

Revizyonda Tural hocanın başarılı olduğunu duymuştum sayfasında da paylaşımları var bu platformda Ahmet hocayı da çok duydum

Merhabalar,

bi yıl önce burnumu yaptırdım maalesef. Eski burnuma yakın bi burun istiyorum Dr. Fuat Büyüklü mümkün olduğunu söyledi ama açıkçası artık hic güvenmiyorum doktorlara. O yüzden size sormak istedim ona revizyon olan var mı aranızda? Revizyon icin kbb uzmanı mı daha iyi yoksa plastik cerrah mı? Çoğu doktor Tural Fatulayevi tavsiye etti ama o da sanki burun uclarını cok sivri yapıyor. Ahmet İslamda fena degil galiba. Memet Yazar hakkındada fazla bi bilgim yok. Kafam çok karışık.
Umarım yardımcı olursunuz psikolojim bozuldu burun yüzünden
Ben Memet Yazar ve Ahmet İslam ile görüştüm. Daha önce ameliyat olmadığımı, ilk ameliyat için görüştüğümü belirteyim öncelikle. İkisi de çok ilgili, sorularınızı yanıtlıyor ve yaşanabilecek olumsuzlukları baştan söylüyor. Memet Yazar plastik cerrah olduğu için onu yönlendirmek pek mümkün değil, bana cildimin çok ince olduğunu vs söyledi ilgilendi ama ben kendisinin çizdiği simülasyonu kaba, çok düz ve erkeksi buldum, biraz daha hafif kavis verilemez mi vs diye sordum, ters bir yanıt vermedi ama yüz felci geçirip estetikle düzelttiği hastadan, düzelttiği nekrozlu burunlardan vs bahsetti, yani onları yaptım benden iyi mi bileceksin gibi bir tavrı oldu. Ve bana geçen yıl bile 90 bin tl fiyat vermişti, en ucuz hastane, en uygun fiyatmış, şimdi ne olmuştur bilmiyorum. O kadar para verdikten sonra kendisinin tasarladığı gibi bir burnum olsaydı mutsuz olurdum. Ama insan olarak ilgi alakası ve iletişimi iyi, aklınızdaysa bir görüşün derim, belki onun tarzı size daha çok hitap eder. Ahmet İslam’ın tasarladığı burnu daha çok beğendim ben ve sizin istediğinizi yapabileceğini söylüyor, kendisinin uygun gördüğü burnun yanına sizin isteğinizi de çizip kararı size bırakıyor, kendisi benim burnumun kısa ve kalkık olduğunu, kıkırdak ekleyerek uzatırsak daha iyi bir sonuç alacağımızı söyledi, arkadaşlarım da onun tasarladığı burnu daha çok beğendi ama ben daha ilk ameliyatta kıkırdak kullanımı ihtimalini duyunca ikilemde kaldım . Tural Fatullayev benim de aklımda, daha önce iki kez randevu alıp görüşmeye gidemedim, eğer tekrar randevu verirlerse bir kez gidip onunla da görüşmek istiyorum. Yoruldum artık ordan oraya gezmekten, kendi aracımla gitsem ayrı yorgunluk, otobüsle gitsem ayrı yorgunluk. Hayırlısıyla bir olup, istediğim sonuca ulaşsam başka bir şey istemiyorum. Eğer Tural bey ile görüşürsem onunla ilgili fikirlerimi de söylerim

Siz sanırım daha doğal, düz burunları seviyorsunuz, o zaman Memet Yazar’la bir görüşün bence, kendisi o tarzda burunlar yapıyor

Gerçekten zor bi durum. Benim burnumun büyütülmesi gerek orjinal burnuma yakın bi sonuc istediğim icin.

Back
X