• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil puregon yada gonalf arıyorum yardım..

Sibel merhaba
açıkcası pek anlayamadım ve sormak istedim sana
sen puregon çıksada alıyorsun gonal-f çıksada alıyorsun hangisini kullanacaksın tedavinde bana bu durum çok ilginç geldi benim bildiğim bu güne kadar genelde ya puregon ya gonal-f seçerlerde doktorlar tabi yanına başka şeylerde kullanan vardır tabikide...
Hakkımızda yüz güldüren hayırlar nasip etsin rabbim inşallahhhhhhhhh

mrb nurti..
ben umut tüp bebeğe gidiyorum. femara protokolu ile birlikte puregona başladım. ama aynı zamanda eşimde hipogonadotropik hipogonadizm hastası. sperm çıkışının olması için puregon ve gonalfi sürekli kullanması gerekiyor. aslında bulduğum ilaçlar hem kendim hemde eşim için. o yüzdende ilaca acil ihtiyacım var. sen ne yaptın bulabildinmi ilaçlarını?

bende umuta gidiyorum cnmcım enver beyde son aşılamamı olucam ama tsh ımda problemler var bu ara ondan sebep tsh düzelene kadar tedavi iptal bende femara + puregon kullanmıştım ilk aşılamamda hamile kaldım ama boş kese çıktı kürtaj oldum enver bey son bi kez aşılama daha deniyelim dedi ama bu sefer beklicez tshım düzelmesini rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

amin. inşallah herşey istediğin gibi olur. benim değerlerde şimdilik bir sorun görünmüyor. bakalım salı günü enver beyle görüşmeye gidicem. puregonda bugun 4. günüm (150).. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

benim elimde puregon 600 var uygun fiyata verebilirim bide açılmış var ama daha acalı 15 gün oldu yaklaşık 250 var diye tahmin ediyorum

benim bi kutu gonal f artcak galiba 450 lik 9 martta kesinleşcek istersen sana verebilirim canım

Back