• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil puregon yada gonalf arıyorum yardım..

selam
benım tedavım geçen hafta bitti kalem şeklınde olan gonal-f 300 ünite var yannız 1 kere kullandım yanılmıyorsam içinde 100 ünite var içinde açılmaış iğnelerdende var istersen verebilirim ücret istemem özelden adres yada tel bildir.

ilgine teşekkür ederim canım.ben açılmamış ilaç arıyorum.çünkü bu ilaçların açıldıktan sonra kullanım süreleri kısıtlı.yinede sagol...

ilginize cok teşekkür ederim.size özel msj atmaya calıştım ama özel mesaj kısmınız kapalı.misafir mesajı gönderdim ama gelirmi bilmiyorum.size nasıl ulaşabilirim.ilaca cok ihtiyacım var.

merhabalar
bende bugun kalan ilaçlarımı aldım. ilaç raporu ile satın aldım. fıyat baya uyguna gelıyor. senın sosyal guvencen varmı canım? şu an neyi ne kadar kullanırım bılmıyorum ama eger ilaçlarımdan kullanmadıklarım olursa gönderebılırım.

Merhaba
benim de 900 lük puregon a ihtiyacım var şubat ayında 3.aşılamama başlıyacağım.
Vermek isteyen olursa yüzdesini ödeyerek almak istiyorum.
Istanbuldayım kargo ile de olabilir..

arkadaşlar bi arkadaşımın çok acil puregon ihtiyacı var lütfen elinde olan bana msj atsın ücretiyle alıcaz

arkadaşlar elimde yanlızca iki adet puregon var yani bütün tedaviye asla yetmez ancak devam dozu olur.bu kadarınada ihtiyacım var diyorsanız hemen gönderebilirim kızlar.ama bir sorum var dondurulmuslarla transfer yapılırken de puregon lazım oluyor mu?

Back