Pozitif dediğiniz nedir ? Pik mi silik çizgi mi fotoğraf atınARKADAŞLAR MERHABA BEN 27 gündür regl olmuyorum dubhaston kullanıyorum son 1 gün kaldı bitmesine dün gece ovülasyon testi denemek istedim pozitif sabah birdaha denedim yine pozitif bu sonuç nedir bilen varsa lütfen yardım etsin
Pozitif dediğiniz nedir ? Pik mi silik çizgi mi fotoğraf atın
Nerden atıcamPozitif dediğiniz nedir ? Pik mi silik çizgi mi fotoğraf atın
Yorum yazarken altta dosya ekle var oraya tıklayınHangi siteden yükleyecem resmi
Yorum yazarken altta dosya ekle var oraya tıklayın
Yumurtlama olmuş gibi üstteki
27.gün gecikmesi dubahston da içiyorum bugün son içişim bitiyorYumurtlama olmuş gibi üstteki
Alttaki silik çıkmış sanırım çatladı
Adetinizin kaçıncı günü bu ovülasyon testi
O ilaç ne bilmşyorum ama gebelik olma ihtimali var mı27.gün gecikmesi dubahston da içiyorum bugün son içişim bitiyor
O ilaç ne bilmşyorum ama gebelik olma ihtimali var mo
İlaç adet için verdi doktor bebek varsa tutunmasını sağlarmış yoksa da regl oldururmuş evet korunmasız ilişki olduO ilaç ne bilmşyorum ama gebelik olma ihtimali var mı
Ne kadar zaman geçti korunmasız ilişkidenİlaç adet için verdi doktor bebek varsa tutunmasını sağlarmış yoksa da regl oldururmuş evet korunmasız ilişki oldu
Bilmiyorum 3 gün arayla denedik hepNe kadar zaman geçti korunmasız ilişkiden
Bu ovülasyon testleri gebelik olursa böyle çizgi çıkarır diyorlar benim başıma gelmedi bilmiyorum bence yarın sabah ilk idrarınızla bi gebelik testi yapınBilmiyorum 3 gün arayla denedik hep