• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil olarak iş aranıyor

sernan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
91
0
296
İstanbul
Arkadaşlar daha önce bir konunun içinde bahsetmiştim ama kaynadı gitti. Benim evime temizliğe gelen ve bebeğime bakan bir bayan var. Ben bayandan çok memnunum onun görümcesine acil olarak iş arıyoruz çünkü çok ihtiyacı var. Evlere temizliğe gidebilir , bebek de bakabilir. Daha önce bir şirkette çay ve yemek işine bakmış. İlgilenenler bana ulaşırsa bu bayanın bilgilerini veririm karşılıklı görüşürsünüz. Bayan İstanbul anadolu yakasında oturuyor anadolu yakasında iş arıyor. Hepinize şimdiden teşekkürler

merhaba yeğenlerime bakıcı arıyoruz
daha detaylı bilgi alabiliriyim güvenilir birimi çok önemli bu

Sarıgazi tarafında oturuyorlar. Bana gelen kişinin görümcesi oluyor iş arayan bayan. Ben sadece bir kez gördüm ama bana gelen bayan çok güvenilir benim kızıma bakıyor kamera falan da var evde bir sorun yaşamadık. Temiz ve denileni yapıyor. Benden rica ettiği için yazdım ben kendi adıma memnunum bu bayandan. Dilerseniz özelden size telefon numarasını göndereyim telefonla bir görüşün

sernan çok teşekkürler sarıgazi çok uzak kalır sanıyorum bayan için
bizimkiler acıbademde oturuyor çünkü..

Ben de Ataşehirdeyim isterseniz bir sorayım sonuçta tek arabayla gelecekse mesafenin uzun olması çok önemli değil bnce

canım7,30 gibi en geç olması gerekiyor 8 de yengem iş başı yapıyor
akşam 6,30 gibi felan ayrılması gerekiyor bi sor istersen

canim telefon numarasi verirsen benim de bi tanidigim gorusebilir bostancida oturuyor acibadem cok uzak degil.

Back