acil midi fırın

Citlenbik

Solu[ğ]umdasın
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
358
Yer
İstanbul
arkadaşlar davul fırınım vardı pişirmez oldu midi fırın almak istiyorum.kullanıpta memnun kaldığınız midi fırın önerilerinizi rica ediyorum

arkadaşlar acil almam lazım yokmu hiç önerileriniz:26::26:

aynen benimde arkadaşım davul fırınım vardı bozuldu fırın almam gerek acil şimdilik kafamda arçelik yada luxell in usta börekçi çıkmış turbo özelliği var kafamda onlar var kullanıp memnun olan arkadaşlar va ise yardımcı olurlarsa seviniirim

ben de luxell alacaktım fakat yeni araştırmalarımın sonucu içerden çok ısıyı dışa veriyormuş onu eledim arkadaşım

ben luxel kullandım kızlar hiç memnum kalmadım dercesi ayarlamalı olan davul fırın aldım catıda duruyor mini fırınım bosuna para bence davuldan sasmayın

Kesinlikle siemens kızlar çok hızlı yemek yapabiliyorum...

Kek sistemini falan da çözdüm..Dışarıdaki kekler gibi oluyor...

Tabii tercih meselesi de kullandığım için söyleyeyim dedim...

Kesinlikle siemens kızlar çok hızlı yemek yapabiliyorum...

Kek sistemini falan da çözdüm..Dışarıdaki kekler gibi oluyor...

Tabii tercih meselesi de kullandığım için söyleyeyim dedim...

arkadaşım hangi modeli seninki Siemens Ho 110210 Beyaz Mini Fırın mı

Sıemens i tavsiye ederim.

ben de siemensi seviyorum iyi güzel marka fakat diğer elektronik (beyaz eşyalarım namıdeğer ) (adı beyaz eşya kaldı yahu!!) onlar gri renk siemensi araştırdım beyazı var grisi yok;diğerlerinin yanında sırıtıyor beyaz renk offf

Hizliuload.com

arkadaşlar bu fırını almaya karar vermiştim hiç bir sitede yorum bulamadım.kullanan varsa lütfen yazsın

Arzum Cookart Diji Dıjıtal Midi Fırın

fiyatı 220 tl

Beyaz eşyada en güvendiğim markalardan biri Arçeliktir. Çok daha iyi markalar var elbette ama Arçelik'in hem fiyatları hem performansı iyi. Fırınımı yıllardır kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı.

Son düzenleme:
arkadaşlar fırını aldım nihayet uzun araştırmalarım sonucu asel markanın AF 0023 modeli dün kek yaptım çok güzel oldu şahane kabardı.3 yıl garantili cihazın ömrüde 10 yılmış.özellikleri termostatlı;zaman ayarlı alt veya üst rezitans açma yada her ikisinide birden açmalı bir sürü özelliği var.fırın aydınlatması yok zaten ben fırın da ışığı sevmezdim çünkü ışık yanarken pişmiş gibi gözüküyor kekler hatta yanmış gibi kapağını açınca o renkten eser yok fıs diye iniyor bide erken açtığımız için pişti sanarakatan fırının kapağını.

ev aletleri satan bir yerden 90 liradan pazarlık sonucu 80 e aldım.öncelikle bu markayı ilk dükkanda gördüğümde hiç kullanmadım duymadım da adını dedim tam almakdan vazgeçmişken eve geldim internetten baya bi araştırdım hiç yorumda bulamadım sonra nette bi yerde okudum ki bu marka 50 markaya üretim yapıyormuş ve2 milyon tüketiciye imalat yaptığınıda okuyunca bu fırından başkasına bakmamaya başladım.niye diğer markalara marka parası ödeyim ki dedim.hem de asel üretiyormuş diğerleride kendi makalarını basıp biraz da düğmelerini felan değiştirip pahalıya satıyorlar.bu sefer akıllıca bir seçim yaptığıma inanıyorum.nette o yazıyı bulmasaydım bende az kalsın düşecektim o marka tuzağına.bu da resmi

Hizliupload.com

merhaba fırını yeni almış sayılırsın fakat bugüne kadar yaptıgın yemek ve pastalardan menunmusun benimde fırına ihtiyacım var ve fiyatıda uygun geldi

Bendeki beko..
Güzel pişiriyor sorun yaşamdım fakat tek tepsi pişiriyor:44:
her mini fırın öylemi acaba bilemedim kii:44:

bende arçelik midi fırın var çok memnunum . hatta ankastre almak üzereyim fakat asla midi fırınımdan vazgecmem:)

misafir geldiginde zorluk cekıyorum sadece küçük oldugu için

İlk tercihim termikel bulabilirsen 2. tavsiyem luxell ben onu kullanıyorum yıllardır maaşalahı var. ısısını dışarıyada vermiyor. üzerind ekavanozlaırm var. kavanozlarımsa palastik kapak. verse bu kapaklar erirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…