acil lütfen!! uzak yola çeyiz gidecek

sema1860

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
1
1
29
merhaba arkadaşlar 1600 km uzaklığa çeyizim gidecek fakat bir çok firmayla görüşmemize rağmen çok uçuk fiyatlar söylediler tavsiyesi olan var mı acaba? çeyiz de büyük eşya yok tabak,bardak,yorgan yastık gibi kız tarafının aldığı eşyalar var

Benim babam araba ayarlamıştı arkası kapalıydı arkaya eşyaları koyduk bizde önde eşyalarla birlikte gidip evi dizip gelmiştik. Eşyalar sığarsa yapabilirsiniz

Canım benimde uzak yola gitti. Eşimin ailesi her gelişte arabalarını doldurduk o dönem nişanlım sık geliyordu onu sürekli doldurduk parça parça gönderdim hiç sorun yaşamadım. Ayrıca kolilerin üstlerine hep notlar yazmıştım nereye ait olduklarına dair kırılacak vs gibi . işim çok kolay oldu sonrasında. Ayrıca büyük nakliyeciler var yani bir tırda üç dört farklı kişinin eşyasını yaşıyorlar sizde öyle birşey bulup eşyalarınızı verirseniz daha uyguna gelir.

otobüsle parça parça gönderebilirsiniz eğer orada alacak biri varsa.

Ne kadar var düğüne bilmiyorum ama gidip gelen biri varsa her gidişte onunla parça parça göndermek daha mantıklı sanki.
Nakliyeler uçuk fiyat çekiyor gerçekten.

Ben de her şeyimi parça parça götürdüm. Bazen de nişanlım geldi götürdü. Nakliye parası bize de çok korkunç gelmişti, o parayla yeni eşyalar alırız, eksiklerimizi kapatırız diye uzun vadede parça parça hallettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…