Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACIL lutfen necdet ucar mi ismail bayrammi
- Konu Sahibi ChAneL81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ah canim bu doktorlar hakkinda hic bikgim yok.bunlari hic arastirmamistim ben..keske yardimim dokunabilseydiKizlar benden cevap bekliyorlar ameliatim icin hangi doktoru sectiniz diyorlar karar veremiyorum yanlis karar vermekten korkuyorum
Bu doktorlarla ameliat olanlar nolurrrrrr yardim edin
Canimsin biliyorum bu doktorlala ameliat olan kizlardan cevap bekliyorum cnm saol yinede :)Ah canim bu doktorlar hakkinda hic bikgim yok.bunlari hic arastirmamistim ben..keske yardimim dokunabilseydi
Gecmis olsun canim nasil gecti ameliatin cok agrin varmi bende heralde ismail beyi tercih edecegim artik biktim arastirmaktan kimsede yazmiyor sen ne taktirdin canimMerhaba ben ismail bayrama ameliyat oldum ve suandada hastanedeyim birazdan taburcu olacağım. Diger doktoru tanımıyorum ancak ismail beyi oneririm cok seker ve ilgili
- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
Gecmis olsun canim nasil gecti ameliatin cok agrin varmi bende heralde ismail beyi tercih edecegim artik biktim arastirmaktan kimsede yazmiyor sen ne taktirdin canim
Canim ben cok minyon bi kizim oyuzden abartili bisey istemedim doktorumda onermedi zaten
255gr allergan ultra high profil takıldı.
Agrilarim katlanilmicak gibi değil ama ağrı eşiğım yuksektir benim umarım seninde öyledir. Hatta gogsumde baski ve gerginlik dışında agri yok bile diyebilirim sadece sağ kurek kemiğim tutulmuş gibi ağrı yapıyor.
Tek sıkıntım ise sirt üstü yatmak dün gece hic uyumadım ve dün 4 te ameliyata girdim bi bucuk saat sürdü
gogus ölçülerim
Göğüs cevresi 76
göğüs altò 71
boy 15kilo 44
Soruların varsa yanitlayabilirim
simdiden bol sans dilerim sana :) :)
- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
Bu arada atlamisim :) yuvarlak protez ve kasaltı yontemi ile yapıldı. Suanda bandaj ve medical sutyen takiyorumGecmis olsun canim nasil gecti ameliatin cok agrin varmi bende heralde ismail beyi tercih edecegim artik biktim arastirmaktan kimsede yazmiyor sen ne taktirdin canim
Tekrar gecmis olsun hayirli olsun canim iyilesme surecini merak ediyorum yazarsin arada durumunu :)Bu arada atlamisim :) yuvarlak protez ve kasaltı yontemi ile yapıldı. Suanda bandaj ve medical sutyen takiyorum
Herkese merhaba,
Ben de amirali Nevai ile görüştüm. Ben yıllardır araştırıyorum. aam cesaret edemiyordum. doktor öyle gaz verdi ki hemen olmak istedim. Bilmiyorum neden ama çok samimi buldum çok güvendim. Ben ki saçımı bile yüzyıllardır aynı kuaföre kestiririm kimseye güvenmem. Sonuçta merdiven altı bir yer değil. Nihayetinde hastane ne kadar kötü olabilirki şans biraz da bu işler. Günlerdir bu sitedeyim. Herkesin yorumunu okumaya çalıştım. Kendime şöyle bir sonuç çıkardım. çok az kişi dışında herkes sonuçtan mutlu ve doktorlar hep farklı. Demekki ne beklediğin ve ne istediğin ile ilgisi büyük. Gemileri yaktım valla çok cesaretlendim. Sitede yazan herkese teşekkür ederim. Hala gitgeller yaşıyorum ama yüksek ihtimalle Amirali Bey'e teslim olacağım. Güvendim çünkü. Serap01700 sen hangi doktorları araştırdın?
Ben de amirali Nevai ile görüştüm. Ben yıllardır araştırıyorum. aam cesaret edemiyordum. doktor öyle gaz verdi ki hemen olmak istedim. Bilmiyorum neden ama çok samimi buldum çok güvendim. Ben ki saçımı bile yüzyıllardır aynı kuaföre kestiririm kimseye güvenmem. Sonuçta merdiven altı bir yer değil. Nihayetinde hastane ne kadar kötü olabilirki şans biraz da bu işler. Günlerdir bu sitedeyim. Herkesin yorumunu okumaya çalıştım. Kendime şöyle bir sonuç çıkardım. çok az kişi dışında herkes sonuçtan mutlu ve doktorlar hep farklı. Demekki ne beklediğin ve ne istediğin ile ilgisi büyük. Gemileri yaktım valla çok cesaretlendim. Sitede yazan herkese teşekkür ederim. Hala gitgeller yaşıyorum ama yüksek ihtimalle Amirali Bey'e teslim olacağım. Güvendim çünkü. Serap01700 sen hangi doktorları araştırdın?
Canim ben cok minyon bi kizim oyuzden abartili bisey istemedim doktorumda onermedi zaten
255gr allergan ultra high profil takıldı.
Agrilarim katlanilmicak gibi değil ama ağrı eşiğım yuksektir benim umarım seninde öyledir. Hatta gogsumde baski ve gerginlik dışında agri yok bile diyebilirim sadece sağ kurek kemiğim tutulmuş gibi ağrı yapıyor.
Tek sıkıntım ise sirt üstü yatmak dün gece hic uyumadım ve dün 4 te ameliyata girdim bi bucuk saat sürdü
gogus ölçülerim
Göğüs cevresi 76
göğüs altò 71
boy 15kilo 44
Soruların varsa yanitlayabilirim
simdiden bol sans dilerim sana :) :)
Merhaba MadammS,
Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum:):):)
Ben de Boğaziçi Tıp'ta düşünüyorum. Amirali Nevai ile görüştüm. Süreçlerin ve memnuniyetin ile ilgili yazar mısın? Orada başka hastalarla görüşme imkanın olduysa biraz yardımcı olur musun lütfen
Herkese merhaba,
Canim kararin hayirli olsun ben ismail beyi sectim artik cok kisi memmun kaldigi icin hakkimizda hayirlisi insallahHerkese merhaba,
Doktor amirali den pek bilgi bulamadim yaptigi burunlardan memmun olmayan lar vardi
Yinede sen bilirsin
Ben 24 aralikta ameliat olacagim cnm simdi bir duzeltme yapayim dr amirali hakkinda kotu sey diyemem cunku hic bilgim yok bunu sen arastiracaksin bir de ben :) bakalim hangisi iyise ona olalim kiz gel beraber ameliat olalim yanima arkadas isterim iyi olur :)
:):) olur ama ben kasim da olmayi planliyorum bu hafta gun almaya gidicem
Hmm tamam canim :):):) olur ama ben kasim da olmayi planliyorum bu hafta gun almaya gidicem
- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
Ismail bey dışında bi doktorla görüşmedim. Tavsiye uzerine ona gitmistim zaten. Dün ameliyat oldum ben benimle beraber 2 kişi vardı ama onlarda burundu :) oyuzden baska hasta vs goremedim maaleselef. Suan biraz daha sikayetlerim artti aslinda agrim yok ama tutulma gibi kas sıkışması var kendi başıma oturmak bile cok zor geliyor. Sislik gerginlik cok fazla ama daha 24 saat olmadı normaldir diyorum sabrediyorum. Ctesi sargilarım acilacak heyecanla bekliyorum henuz bisey goremedim :)Merhaba MadammS,
Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum:):):)
Ben de Boğaziçi Tıp'ta düşünüyorum. Amirali Nevai ile görüştüm. Süreçlerin ve memnuniyetin ile ilgili yazar mısın? Orada başka hastalarla görüşme imkanın olduysa biraz yardımcı olur musun lütfen
- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
Ismail beyle mutlaka gorusmelisin cok pozitif ben görüştükten 2 gün sonrasina gün aldım baska doktora bile görünmedim okadar ikna etti beni. Elinin hafif olduğunu da cok dduymuştum tabi önemli olan acı eşiğidir. Simdiden hayırlı olsun kararınÇok tesekkur ederim serap01700. Bu haftada İsmail beyle goruseyim bakalim o ne diyecek. EE sen ne zaman oluyosun. Belli mi?
:)
Ismail bey dışında bi doktorla görüşmedim. Tavsiye uzerine ona gitmistim zaten. Dün ameliyat oldum ben benimle beraber 2 kişi vardı ama onlarda burundu :) oyuzden baska hasta vs goremedim maaleselef. Suan biraz daha sikayetlerim artti aslinda agrim yok ama tutulma gibi kas sıkışması var kendi başıma oturmak bile cok zor geliyor. Sislik gerginlik cok fazla ama daha 24 saat olmadı normaldir diyorum sabrediyorum. Ctesi sargilarım acilacak heyecanla bekliyorum henuz bisey goremedim :)
Harika ya çok geçmiş olsun. İnş super olursun. Bana sureci yazarsin değil mi:) bi de ben amirali te inandim bilmiyorum inanmak istedim. Ama sen çok memnunsan İsmail beyi secicem kafam çok karisik bilemiyorum. Yardim et lütfen: (
- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
Bence hepsiyle görüş sanırım 3 doktor var sonra seç biriniHarika ya çok geçmiş olsun. İnş super olursun. Bana sureci yazarsin değil mi:) bi de ben amirali te inandim bilmiyorum inanmak istedim. Ama sen çok memnunsan İsmail beyi secicem kafam çok karisik bilemiyorum. Yardim et lütfen: (
Gelismeleri yazmaya devam ederim yalnizb git gide sismeye basladım patlicaklar gibi şişti. Göğüs dokun var mi belki kas üstü olursun kas alti en zoru. Ama ismail beye kas üstü diye direttim ama yapmadı daha ağrılı ama daha doğal falan dedi ikna oldum. :)