• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Acil Lütfen) Çok Mühim Mevzu

Ayyyyamannn

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
20
1
1
35
Iyi aksamlar hanimlar hesap yeni oldufu icin lutfen fake falan diye dusunmeyin valla ne yapacagimi bilemedigim icin birde sizlere danisayim dedim

Bu aksam watsaaptan bi mesaj geldi once tanimadim sonra ogrendim ki uzaktan bi tanidik diyeyim sasirdim cunku gorusup konustugum biri olmadigi icin

Bana mesaj atan kisinin bi akrabamla 3 yildir gorusuyormus ve bunlarin arasindada bi akrabalik bagi varmis akrabamamin adi leyla olsun mesaj atan kiside ahmet ve mevzuyu anlatayim

Leyla ve Ahmet arasinda 3 yillik bi gorusme varmis Leylanin annesi ogrenince 10 yilda gecse kizimi sana vermem demis ahmette annesinin ciddi oldugunu dusununce en azindan ailelerin kulaklarina gitmesin aileler arasinda faciaya donusmesin(bu kismi benim dusuncem) diye tamam demis

Sonra Leylanin annesi mevzuyu babasina soylemis Leylanin babasida bu cocugu gidip bulmus sanirim Leyla bu cocuga fotograflarini yollamis (yanlis anlasilma olmasin sakincali fotograf falan yok kisiyle olsa kesin kan cikardi diye dusunuyorum ki leylada oyle biri degil)Aile muhafazakar oldugu icin sanirim babasina trs gelmis kiz babasina Ahmetin onu tehdit ettigini fotograflari oyle aldigini soylemis
Kizin bu davranisida cocugun cok agrina gitmis son bi defa gorusmek istiyormus ona soyleyeceklerim var diyo

Benden rica etti nolur kimseye soyleme numarasini bana yolla diye numarasini degistigi icin numara bendede yok olsada vermeye cesaret etmezdim zaten ama oyle cok israr etti ki
Askerdeymis cocuk kafama sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum dedi

Bende bakicam bulursam yollarim dedim bulmak zor degil ama soz olsaniz boyle birseye kalkisirmiydiniz

Leylayi da Leylanin annesinide seviyorum ikisiylede karsi karsiya gelmwk istwmitirum acaba durumu

Aklimdaki secenekleri sayayim

1-) Leylaya durumu anlatayim (Leyla durumu bildigimi bilmiyor)

2-)Numrayi verip aradan cekileyim (Leylanin tum Ailesiyle karsi karsiya kalmaktan korkuyirum

3-)Bulamadim diyeyim ama cocugun kendisine birsey yapmasindan korkuyorum

Son aciklamayida yapayim Leylada Ahmette yas olarak benden cok kucukler abla gibi cocukla konusmayi denedim madem bitirmissiniz konusacak birsey kalmamis vs diye soylemek istedigim son bi kac sey var diyo

Bu arada benim bildigim cocugun anlattiklari ve sanki anlattigi eksik birseyler var gibime geldi cok israr etti bilsem zaten boyle ni durumla karsilasacagimi zaten cocugun mesajina cevap bile vermeyecektim

Siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz varsa baska bi seceneginiz onuda goz onunde bulundurabilirim

Ben olsam karışmam.
İlla bir şey yapacaksan leylaya söyle. Aradan çık. Ahmeti engelle.

Leyla ile gorusmeden numarasini birine vermen dogru olmaz. Kafama sikarim diyorsa da ondan bir cacik olmaz zaten. Ayrica Leyla gercekten sevse fotograflarimi tehditle aldi demezdi. Problemli bir hikaye bence fazla karisma numarayi engelle hatta. Illa bir sey yapacaksan Leyla ile gorus.

Karismayiiiiinnnnnn:KK17:

Ilk basta cocuga dedim Leylanin annesiyle ailesiyke karsi karaiya karşıya kalmak istemiyorum ucumuzede sıkinti olur dedim ama resmen yalvardi bide teror bolgesinde asker kendisi kafama sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum dedi asker psikolojisiyle yanlis bisey yapar diye korktum

Leyla ile gorusmeden numarasini birine vermen dogru olmaz. Kafama sikarim diyorsa da ondan bir cacik olmaz zaten.
Bende durumu Leylaya anlatayim diyorum ama sonra Leyla annesine falan anlatirsa annesiyle karsi karsiya kalmaktan korkuyorum ki benluk bi durunda yok ortada

Numarasını verirseniz çok kötü olabilir sizin için. Bir krizin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ya hiç karışmayın ya Leyla'ya kendiniz ulaşıp söyleyin. Ama numara vermeyin.

Bende durumu Leylaya anlatayim diyorum ama sonra Leyla annesine falan anlatirsa annesiyle karsi karsiya kalmaktan korkuyorum ki benluk bi durunda yok ortada
O zaman bu olanlar olmamis gibi yapacaksin. Ulasabiliyorsan komutana haber ver intihar olasiligina karsi.

Numarasını verirseniz çok kötü olabilir sizin için. Bir krizin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ya hiç karışmayın ya Leyla'ya kendiniz ulaşıp söyleyin. Ama numara vermeyin.
Bende Leylaya soylemenin en uygun sey oldugunu dusunuyorum belki leylada hala seviyirdue yada gorusmek istiyirdur ama durum tam tersiyse ve Annesine soylerse arada ben kaynarim diye korkuyorum

Ilk basta cocuga dedim Leylanin annesiyle ailesiyke karsi karaiya karşıya kalmak istemiyorum ucumuzede sıkinti olur dedim ama resmen yalvardi bide teror bolgesinde asker kendisi kafama sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum dedi asker psikolojisiyle yanlis bisey yapar diye korktum

Yalvarmasına kanmayın, hiçbir şey yapmaz kendisine.. Sakın sakın karışmayın o adamı da engelleyin

O zaman bu olanlar olmamis gibi yapacaksin. Ulasabiliyorsan komutana haber ver intihar olasiligina karsi.
Ben cocugu en son 10 yil once falan gordum belki dahada once tam olarak askerlik yaptigi yeri bile bilmitorum ki komutanini nerden bileyim bide mevzular daha cok buyurse diye korkuyorum

Yalvarmasına kanmayın, hiçbir şey yapmaz kendisine.. Sakın sakın karışmayın o adamı da engelleyin
Acaba oyle mi yapsam dusundumde sabah mesaj atayim evi aradim telefonu bozulmus telefon kullanmiyormus evden ulasabilirsin dedi diyeyim

leylaya anlatın ama numara vermeyin. çokistiyosa leyla ulaşsın. kızıda zor durumda bırakmayın.

Leyla ile mecnun olsaymis karakterler:kahve: bence msj gelmemiş gibi davran

Back
X