Alper beye gidip ön görüşme yapınca gerçekten iyi ki geldim dedim. Adam kültürlü abi en başta bu çok gözüme çarptı. Sevecen saygılı çok çok bilgili. Bıkmadan usanmadan anlattı da anlattı. Sonuçlarını gösterdi vs. Lazer lipoliz olucam ben. O uygunmuş bana.
Ben de bu hafta Alper Bey'le yuzyuze gorusup ayni guveni duyarsam ameliyat olmayi planliyorum,yalniz merak ettigim gorusmede karar verirsem ayni gun ameliyat olabilirmiyim?bu sekilde ameliyat olan arkadaslar var mi acaba?
Bende istiyorum lazerlipo son durumunuz nedir bana lütfen süreci anlatabilirmisiniz
Merhaba bende lazerlipo istiyorum hörüşmeniz nasıl geçti bende doktor araştırması yapıyorum fiyatla ilgili bilgi verirmisin ben son olarak esteworld estetikle görüştüm bana radyofrekanslı liposuction dedi lütfen yardımcı olurmusun
cevapladığın için tşk ederim fiyat konusunda özeldenmi konuşmak lazım yardımcı olabilirmisinBen yazdım yukarda canım görüşmemizin çok olumlu geçtiğini. Yani benim içime sindi Alper bey. Ona olucam ameliyatı. Birkaç işim var halletmem gereken, sonra ameliyat tarihi alıp gidip olucam. :)
Esteworld lazerlipo yapmadıgı için ben orda olmayı hiç düşünmedim canım. Birkez velashape3 seansı aldım vücudumda kılcak damar, kızarıklık izleri vs. gibi şeyler oldu. Devam etmedim sonra. Lazersiz liposuction da tavsiye etmiyorum canım. Çok acılı ve lazerlipoliz kadar tatmin etmediğini okudum burda.
Bende Ahmet Bey e karın germe ameliyatınyaptırmayı düşünüyorum biraz bilgi alabilirmiyim sendenMerhaba Mary Jane, ben ameliyatimi daha yeni oldum 2 hafta oldu,Kombi meme kücültme tam karin germe ve liposuction yapildi, ben cok memnunum, benim Doktorum Izmirde Ahmet Seyhan, bir ara istersen onlar yardimci olurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?