Merhaba Mary Jane, ben ameliyatimi daha yeni oldum 2 hafta oldu,Kombi meme kücültme tam karin germe ve liposuction yapildi, ben cok memnunum, benim Doktorum Izmirde Ahmet Seyhan, bir ara istersen onlar yardimci olurlar...
Ne guzeel bir konu olmus canim,ben acacaktim ki senin actigini gorunce cok sevindim:)ben de arastiriyorum bir suredir,ibrahim askarin cok reklami var ama bir fikrim yok alper tuncel'in adi da cok on plana cikmis,senin arastirmalarin sonucu ulastigin isimler var mi?
Canim Alpaslan Bey benim de seceneklerim arasinda olacak,ama ben lazerlipo olmak istiyorum Hasan Bey yapiyor mu?ben henuz gorusmelere baslamadim,ama senin yazdiklarin benim icin de fikir verici olacak.Alper Tuncel, Alparslan Topçu, Hasan Fındık.. Bunlar canım bu 3ünden başkasına olmayı düşünmüyorum. Alper beyle görüşmeye gidicem yakın zamanda. Aynı gün alparslan beyle de randevum var. Birkaç gün sonrasında da Hasan beye randevu aldım. Hepsi işlerinde çok iyi. En uygun fiyatı verene olucam canım :)
Bu arada güncel öztürkle alparslan bey aynı fiyatı verdiler. Bilmiyorum hangisi daha başarılı bu konuda. Eğer alper bey ve hasan fındık daha uygun fiyat verirse ikisini elicem. Son 2 arasında karar vericem.
Selam cnm sen zaten zayıfsın niye lipo olmak istiosun kiArkadaşlar alperslan beyle görüştüm. Başarısına güveniyorum. Ama fiyatı şuan ödeyemeyeceğim için o defteri kapattım. Aslında o kadar bir sürü şıkka göre çok iyi fiyat verdi. Ama yüksek geldi bana.
Hasan Fındık 'a gelince kendisi 10 gündür gitmek isteyip görüşemediğim bir doktor. Maillerime bir süre bakmadı. Sonra döndü cvp yazdı. Randevu ayarladık ama randevu günü iptal edildi randevum msj attılar. Özel sebeplerden şehir dışına çıktıgıyla ilgili. Ama yanında çalışan kişi bana bir kongrede dedi. Bir şehirdışında dedi. Bir yurtdışında dedi. Yakındaki kişi baş harfi (c) bana güven vermediği için dolayısıyla hasan beye de ulaşamadıgım için onu da listeden sildim.
Alper beyle gittik görüştük burdan bir arkadaşla. Kendisi güven verdi ben çok beğendim. Burdan buldugum eski hastalarıyla da msjlaştım. Sanırım Alper beye olucam ameliyatımı. Bir gelişme olursa yazarım tekrardan.
Arkadaşlar alperslan beyle görüştüm. Başarısına güveniyorum. Ama fiyatı şuan ödeyemeyeceğim için o defteri kapattım. Aslında o kadar bir sürü şıkka göre çok iyi fiyat verdi. Ama yüksek geldi bana.
Hasan Fındık 'a gelince kendisi 10 gündür gitmek isteyip görüşemediğim bir doktor. Maillerime bir süre bakmadı. Sonra döndü cvp yazdı. Randevu ayarladık ama randevu günü iptal edildi randevum msj attılar. Özel sebeplerden şehir dışına çıktıgıyla ilgili. Ama yanında çalışan kişi bana bir kongrede dedi. Bir şehirdışında dedi. Bir yurtdışında dedi. Yakındaki kişi baş harfi (c) bana güven vermediği için dolayısıyla hasan beye de ulaşamadıgım için onu da listeden sildim.
Alper beyle gittik görüştük burdan bir arkadaşla. Kendisi güven verdi ben çok beğendim. Burdan buldugum eski hastalarıyla da msjlaştım. Sanırım Alper beye olucam ameliyatımı. Bir gelişme olursa yazarım tekrardan.
Her işte bir hayır vardır canım. Hayırlısı olsunArkadaşlar alperslan beyle görüştüm. Başarısına güveniyorum. Ama fiyatı şuan ödeyemeyeceğim için o defteri kapattım. Aslında o kadar bir sürü şıkka göre çok iyi fiyat verdi. Ama yüksek geldi bana.
Hayirli olsun canim kararinArkadaşlar alperslan beyle görüştüm. Başarısına güveniyorum. Ama fiyatı şuan ödeyemeyeceğim için o defteri kapattım. Aslında o kadar bir sürü şıkka göre çok iyi fiyat verdi. Ama yüksek geldi bana.
Her işte bir hayır vardır canım. Hayırlısı olsun
Çok çok Mutlu olacağın seçimler tercihler sonuçlar olsun inşallah
Hayirli olsun canim kararin
Insallah istedigin sonuca ulasir mutlu olursun
Ameliyat tarihin bellimi canim ?
Alper beye lipo olan bi kaç arkadaş vardı bende süreçlerini okumuştum lipo da adı çok geçiyor hakkkınızda hayırlısı olsun
Selam cnm sen zaten zayıfsın niye lipo olmak istiosun ki
hakkında hayırlısı olsun lipoliz mi yapılacak normal liposuctiondan çok daha kolay bir işlem. zaman geçiyor elini çabuk tut arkadaşım
Hayırlı olsun cnm sonunda karar verdim inan çok güzel bişiy benim göbek ve simitleri yok oldu daha erken ama şimdiden belli pişman olmayacaksın peki cnm genel anestezi mi lokal mi Olcan alt bölge tek oyuncağı lokal yapiyolarEvet canım lazerlipoliz
Evet pek vaktim yok haftabaşı olurum herhalde :))
Hayırlı olsun cnm sonunda karar verdim inan çok güzel bişiy benim göbek ve simitleri yok oldu daha erken ama şimdiden belli pişman olmayacaksın peki cnm genel anestezi mi lokal mi Olcan alt bölge tek oyuncağı lokal yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?