• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil KIZLAR BİR BAKARMISINIZ

aysecik01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
27
-3
1
Bir ilişki yaşadım.Eşimin içime bosaldiginin garantisi yok ama biraz gelmiş olabilir.42 saat sonunda ella hap kullandım.Bu arada adetim 5 gün sürmüştü hemen 2 gün sonra ilişkiye girdik.(nette araştırdım tamda en az olasılıklı dönem bu zamanlarmış)Sizce hamile kalirmiyim daha hiç hazır değiliz? Bide en erken ne zaman öğrenebiliriz?

2 şubatta paylaşım yaptın erkek arkadaşım diye.. Şimdi geldin eşim diyorsun.. Orda herkes.yazmış.sana.. Bide orda da demin yorum yaptın teşekkür ettin 23ünde adet olcağını beklediğini söyledin.. Niye aynı konuyu açıp açıp duruyorsun ? 2 şubat üzerinder 15.gün geçmiş git test yap.birşey.varsa çıkar zaten

2 şubatta paylaşım yaptın erkek arkadaşım diye.. Şimdi geldin eşim diyorsun.. Orda herkes.yazmış.sana.. Bide orda da demin yorum yaptın teşekkür ettin 23ünde adet olcağını beklediğini söyledin.. Niye aynı konuyu açıp açıp duruyorsun ? 2 şubat üzerinder 15.gün geçmiş git test yap.birşey.varsa çıkar zaten
Insanlar baya kızınca eşim dedim kusuru bakma

Kan testi yaptır tedirginsen. Ki bayagı olmuş artik idrar testinde bile çıkabilir.

Insanlar baya kızınca eşim dedim kusuru bakma
Onu anlıyorum ama zaten konu açmışsın.. orda herşey yazıyor gelip 2. Konuyu bu şekilde açman daha çok tepki uyandırır ve 15 gün geçmiş test yapsan çıkar zaten.. Diğer konunda yapılan yorumların aynısı gelecek tatmin olacak mısın ? hayır ... Doktora git test al veya idrar testi al yap.. Birdaha da böyle birşey yapma bu korku aklının bir köşesinde her zaman kalsın..

Onu anlıyorum ama zaten konu açmışsın.. orda herşey yazıyor gelip 2. Konuyu bu şekilde açman daha çok tepki uyandırır ve 15 gün geçmiş test yapsan çıkar zaten.. Diğer konunda yapılan yorumların aynısı gelecek tatmin olacak mısın ? hayır ... Doktora git test al veya idrar testi al yap.. Birdaha da böyle birşey yapma bu korku aklının bir köşesinde her zaman kalsın..
Tabiki kalacak

14.günde idrarla yapılan teste güvenme %si kaç
Yumurta döllenme olduktan sonra 10 gün içinde rahme yerleşir.. sonra beta salgılamaya başlar kanda mutlaka çıkar idrarda da silikte olsa çıkar ama sz adet oldunuzz ilaçta aldnz hamilelik yoktur.

Yumurta döllenme olduktan sonra 10 gün içinde rahme yerleşir.. sonra beta salgılamaya başlar kanda mutlaka çıkar idrarda da silikte olsa çıkar ama sz adet oldunuzz ilaçta aldnz hamilelik yoktur.
Adet olmadım ilişkiyi söyledim orda ne zaman olduğunu.23ünde olmam gerek

Back