Bence gayet iyi artış 2 günde 2 katı olmalı hesaplamada hayırlı olsunBen ayın 30 da doktora gittim beta 6.99 cıktı ama adetim geçmemişti 6 gün vardı gınum pazar gunuydu bugun tekrar doktora gittim ve değerim 95. 64 cıktı değerim iyimi korkuyorum da
Evet canım rgerin gayet iyi.normal bir artış olmuş daha düşük olsaydı o zaman kötü olurdu.2 kat ve fazlası iyi demek.Ben ayın 30 da doktora gittim beta 6.99 cıktı ama adetim geçmemişti 6 gün vardı gınum pazar gunuydu bugun tekrar doktora gittim ve değerim 95. 64 cıktı değerim iyimi korkuyorum da
Tesekkür ederim artış guzel demi düşük değil iyiBence gayet iyi artış 2 günde 2 katı olmalı hesaplamada hayırlı olsun
Teşekkür ederim iyi demi değer düşük değil demiEvet canım rgerin gayet iyi.normal bir artış olmuş daha düşük olsaydı o zaman kötü olurdu.2 kat ve fazlası iyi demek.
Yok değer iyi düşük değil merak etme canim.tekrar ne zaman gideceksin.Teşekkür ederim iyi demi değer düşük değil demi
Yarın doktor gidicem diger düşük oldu korkuyorum direk gidip düşük ilaç felan isticem öbür sefer başka doktor gittim kanamam vardi vermediYok değer iyi düşük değil merak etme canim.tekrar ne zaman gideceksin.
O zaman başka doktora git canim onu ihmal etme.altyan muayene yaparsa doktor kesenin aşağı inip inmedigini görür ve ona göre ilaç verir.Yarın doktor gidicem diger düşük oldu korkuyorum direk gidip düşük ilaç felan isticem öbür sefer başka doktor gittim kanamam vardi vermedi
Amin cnm amin o yüzden doktor değiştirdim yarn başka doktor randevu aldım inşallah guzel sonuçlar cıkar korkuyorum öyke olunca hep korku var içimde amin rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallahO zaman başka doktora git canim onu ihmal etme.altyan muayene yaparsa doktor kesenin aşağı inip inmedigini görür ve ona göre ilaç verir.
Ama değerin şuan çok iyi.gun geçtikçe değerin artacak zaten.bu değer normal daha da yükselir merak etme.
Allah gönlüne göre versin canım
İçini ferah tut canım bu sefer güzel olur inşallah.Amin cnm amin o yüzden doktor değiştirdim yarn başka doktor randevu aldım inşallah guzel sonuçlar cıkar korkuyorum öyke olunca hep korku var içimde amin rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallah
Amin inşallah cmm nerden anladın kimyasal olmadigini bende affedersiniz sürekli az akıntı gelse lavaboya kacıyor um gece bile kalkıp bakıyorum korkudan gercekten o kadar ki kötü oldum piskolajık olarakdq cok zor oldu benim için,İçini ferah tut canım bu sefer güzel olur inşallah.
Korkma bebek de hisseder korkunu sakin ol.
Doktor değiştirmen iyi olmuş kötü tecrübe şimdi seni daha bilinçli yapar bunu düşün dikkat et sen.
Değerine bakınca kimyasal gebelik değil bu belli zaten o yüzden rahatla.insallah kucağına almak nasip olur canım.
Değerinden anladım canım 2 günde tam değer olmuş.stres yapma sen eğer iyice kasilirsan bebeğe zarar verir.Amin inşallah cmm nerden anladın kimyasal olmadigini bende affedersiniz sürekli az akıntı gelse lavaboya kacıyor um gece bile kalkıp bakıyorum korkudan gercekten o kadar ki kötü oldum piskolajık olarakdq cok zor oldu benim için,
Tam cnm inşallah yarın doktorda guzel seyler derse inşallah daha cok mutlu olucam gercektenDeğerinden anladım canım 2 günde tam değer olmuş.stres yapma sen eğer iyice kasilirsan bebeğe zarar verir.
Ederim canım inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.bence herşey normal çıkacak merak etme sen.yarin doktorda aynı şeyleri söyleyince rahatla stres yapma aman.Tam cnm inşallah yarın doktorda guzel seyler derse inşallah daha cok mutlu olucam gercektendua et lütfen
İnşAllah cnm o da söyleess vallahi düzelicem biraz biran korktum değerim düşük diye amaEderim canım inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.bence herşey normal çıkacak merak etme sen.yarin doktorda aynı şeyleri söyleyince rahatla stres yapma aman.
Yok değerin düşük değil korkma.İnşAllah cnm o da söyleess vallahi düzelicem biraz biran korktum değerim düşük diye ama
Canım senin kimyasal mı olmuştu, sanki öyle birşey anımsadım.Yarın doktor gidicem diger düşük oldu korkuyorum direk gidip düşük ilaç felan isticem öbür sefer başka doktor gittim kanamam vardi vermedi
Tm canım tesekkür ederimYok değerin düşük değil korkma.
Evet cnm ama ilk düşük 2 düşüğüm oldu benimCanım senin kimyasal mı olmuştu, sanki öyle birşey anımsadım.
Üst üste mi hamile kaldın yoksa ara verdin mi?bir de yumurtlama takibi yapıyor musun, değerlendirmeyi nasıl yapıyorsun? Bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım. Rabbim şimdiki hamileliğini sağlıklı kılsın, kucağına almayı nasip eylesin İNŞAALLAH canımEvet cnm ama ilk düşük 2 düşüğüm oldu benim