Ve kitap dusunerek iyi yaptigini soylemeden edemeyecegim.. Bende son care basvurmustum ve o erkeklere karsi hassas ve gucsuz olan karakterimden eser kalmadi
Valla tam anlamıyla öyle bir kitap mı bilmiyorum ama " 5 sevgi dili" sevgi üzerine, erkek kadın ilişkisi üzerine yazılmış mükemmel bir kitaptır tavsiye ederim :)
Bunda gulunecek ne var bilmiyorum ama kitap okumak icin illa durumun kötü olması gerekmezTobe tobeeeee.o kadar kotumu durum...hahhahhaha
Okudunuz mu icerigi nedir ?Nuray Sayarı - Aşk Kuantumu olabilir.
Okudunuz mu icerigi nedir ?
Acil yarin almam lazimmm,dedigin icin guldummm...yani bu kadar vahim...cnm,tavlarsin,sonra nasil bosanirim kitabi ararsin.guzel ahlak uzerine olan kitaplar okusan daha faydalidir diye dusunuyorum.birak seni sen oldugun icin begensin.taktiklere gerek yok.bekle o kisi mutlaka gelecektir.Bunda gulunecek ne var bilmiyorum ama kitap okumak icin illa durumun kötü olması gerekmez
Yarar istikrarli olman kaydiyla. Ben 2 erkekten oyle darbeler yemistimki toplanma surecimde bu kitaplarla bambaska bi iliskim oldu ve erkek arkadasimda "beni nasil kendine bagladin " der durur :) videolar izle bide iliski uzerine gerisi kismet ama tavir yaklasim taktik onemliymissCiddi misin ya gercekten ıse yarar mı?
Ee ne yaptin.kisaca anlatirmisin.merak ettim.Yarar istikrarli olman kaydiyla. Ben 2 erkekten oyle darbeler yemistimki toplanma surecimde bu kitaplarla bambaska bi iliskim oldu ve erkek arkadasimda "beni nasil kendine bagladin " der durur :) videolar izle bide iliski uzerine gerisi kismet ama tavir yaklasim taktik onemliymiss
Seda Diker de çok iyiymiş.
Ona da bakmalısın mutlaka.
nasıl vıdeolar mesela?Yarar istikrarli olman kaydiyla. Ben 2 erkekten oyle darbeler yemistimki toplanma surecimde bu kitaplarla bambaska bi iliskim oldu ve erkek arkadasimda "beni nasil kendine bagladin " der durur :) videolar izle bide iliski uzerine gerisi kismet ama tavir yaklasim taktik onemliymiss
Acil yarin almam lazimmm,dedigin icin guldummm...yani bu kadar vahim...cnm,tavlarsin,sonra nasil bosanirim kitabi ararsin.guzel ahlak uzerine olan kitaplar okusan daha faydalidir diye dusunuyorum.birak seni sen oldugun icin begensin.taktiklere gerek yok.bekle o kisi mutlaka gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?