• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kitap önerisi?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar belki burası yeri degil diye dusunceksiniz ama internetten o kadar arastırdım ki hic de bulamadım. Ben aşk üzerine kişisel gelişim kitabı arıyorum. Mesela 'onu kendine aşık et' yada erkekleri tavlama. Cazibe sanatı gibi konular uzerıne. Yarın acil almam lazım artık son carem bu kitaplar lutfen soyle guzel bı kıtap onerır mısonız? :(

Valla tam anlamıyla öyle bir kitap mı bilmiyorum ama " 5 sevgi dili" sevgi üzerine, erkek kadın ilişkisi üzerine yazılmış mükemmel bir kitaptır tavsiye ederim :)

Bende bu konuda cok kitap okurum. Sevdigim yazarlar Seda Diker, Askim Kapismak, Seda Akgul. Bu isimlerin neredeyse tum kitaplarini edindim sayilir bana cok sey kattilar :)

Tobe tobeeeee.o kadar kotumu durum...hahhahhaha

Takipteyim;)
Evet 'aşk kuantumu 'nasıl birşey?

Okudunuz mu icerigi nedir ?

Kuantum, çekim yasası mevzularıyla aşka kavuşma meselelerini ele almış.
Kendini tanıyıp, nasıl davranman gerektiğinden, aşk enerjisinden falan bahsetmiş.
Olumlamalar, örnekler, mucize gibi olaylar var içinde.
Okudum ben.

Bunda gulunecek ne var bilmiyorum ama kitap okumak icin illa durumun kötü olması gerekmez
Acil yarin almam lazimmm,dedigin icin guldummm...yani bu kadar vahim...cnm,tavlarsin,sonra nasil bosanirim kitabi ararsin.guzel ahlak uzerine olan kitaplar okusan daha faydalidir diye dusunuyorum.birak seni sen oldugun icin begensin.taktiklere gerek yok.bekle o kisi mutlaka gelecektir.

Ciddi misin ya gercekten ıse yarar mı?
Yarar istikrarli olman kaydiyla. Ben 2 erkekten oyle darbeler yemistimki toplanma surecimde bu kitaplarla bambaska bi iliskim oldu ve erkek arkadasimda "beni nasil kendine bagladin " der durur :) videolar izle bide iliski uzerine gerisi kismet ama tavir yaklasim taktik onemliymiss

Yarar istikrarli olman kaydiyla. Ben 2 erkekten oyle darbeler yemistimki toplanma surecimde bu kitaplarla bambaska bi iliskim oldu ve erkek arkadasimda "beni nasil kendine bagladin " der durur :) videolar izle bide iliski uzerine gerisi kismet ama tavir yaklasim taktik onemliymiss
Ee ne yaptin.kisaca anlatirmisin.merak ettim.

nasıl vıdeolar mesela?

Acil yarin almam lazimmm,dedigin icin guldummm...yani bu kadar vahim...cnm,tavlarsin,sonra nasil bosanirim kitabi ararsin.guzel ahlak uzerine olan kitaplar okusan daha faydalidir diye dusunuyorum.birak seni sen oldugun icin begensin.taktiklere gerek yok.bekle o kisi mutlaka gelecektir.

Evet o zaman kazık yedim ve o erkegi surundurmek istiyorum. Bende guzel ahlak var zaten ama onun yanına birazda taktik eklemek istiyorum

Sekerim, erkek istemiyorsa, deger vermiyorsa o isin oluru yok.

Istedigin kadar taktik yap, adam sana cekilmiyorsa olmaz. Cekimin de belli bir formulu yok zaten, kimine cekici gelen tavir kimine itici gelir. Beriki yazarin yazdigi taktigin senin adama cekici geleceginin bir garantisi var mi? Belki de adam itici bulacak.

Sen, sen olmaktan vazgecme. Sen kendini baska biriymis gibi maskelersen , o zaman o maskenin karaktrine uygun kisiler sana cekilir, senin karakterine uygun olanlar degil. Gunu gelir taktik yapmaktan sikilirsin, kendin olmak istersin o zaman ne olacak?

Kendini oteki beriki herif icin egip bukme derim.

Back