ACİL KİRALIK YAZLIK arıyorum

URANIA

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
70
0
47
Merhaba Arkadaşlar,

Ayvalık bölgesinde (tercihen Sarımsaklı'da veya oraya yakın) Temmuz veya Ağustos ayı için bir aylık acil kiralık yazlık arıyorum (4 yetişkin ve 1 çocuk kalacak şekilde). İlgilenen arkadaşlar, lütfen resim ve fiyat bilgilerini de eklerlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler ...

arkadasım sarımsaklı degıl ama akçayda zeytınlı bölgesınde kayın valıdemın yazlıgı var odalar genız herkese 1 oda duser esyalar temızdır kayın valıdem cok temizdir havuzlu denıze uzaklıgı sadece yayan 10 15 dak ya var ya yok denız kumdur plajıda oyle netten asrastır altınkum plajı dıye gecer zeytınlıde . bızım dugun telesı oldugu için bu yaz gıdemıyoruz dusunursen fıyat konusuruz ozelden resım malesef yok ama memnun kalırsan her sene gelmek ıstersın emınım havuz balkondan gozukuyor cevap yaz beklerım memnun kalırsın pısman olmazsın

canım eğer hem mavi bayraklı bi plajda denize girmek hem dubleks olarak denize çok yakın bakir kalmış festivalleriyle ünlü şarköye gelmek istersen uygun fiyatlara yazlıklar var bekleriz ilgilenirsen istediğine göre resimleri yollarız çok öpüyorum..
bu cennet köşenin tadına varmanız dileğiyle..

dubleks evlerin günlükleri 80 tl tabi bu fiat aylık olursa düşecektir tabi ayrıca burdaki afc hoteldede sizi ağırlaya biliriz sıcak su,mini bar,tv,klimalı otelimizde kişi başı 35 tl eğer kadınlar kulubünden yer ayırttırırsanız sadece sizler için
bu arada normal daire isterseniz bunlarda 50-60 tl
:)

X