- 6 Kasım 2022
- 27
- 16
- 18
- 23
- Konu Sahibi Duygusuzkadinx
-
Korunuyorum geri çekilme yöntemiyle demekki yetersiz bi yontemmisÖnce bi sakin olun..
Eğer böyle bi risk varsa gebe kalmanızda niye korunmuyorsunuz ?
yetersiz demeyelim de, direk öyle bi yöntem yok diyelimKorunuyorum geri çekilme yöntemiyle demekki yetersiz bi yontemmis
Değeriniz tam kaç çıktı acaba ?Merhaba arkadaşlar durumum acil gebelikte kullanılması yüksek riskli bir ilaç kullanıyorum.. Ve eğer şuan hamileyse acil birakmam. Gerek ama adetim 4 gün gecikmisken kan verdim negatif bugün 5. Gün gecikmede hala olmadım belirtim de yok negatif ten pozitife dönen varmi gerçekten bilgisi fikri olan birileri yardım edebilirim ilaç kullanıyorum ona göre birakicam doktora gidemedim sadece kan verebildim henüz.... Gitmeliyim. Beklemeliyim ilacı kesmelimiyim ilaç psikiyatrik ilaç kafama göre kesemem. Fenalaşıyorum intahar düşünceleri panik atak vs.. Napmam lazım yardım lütfen!!!
Kızlar benim de testime bakar mısınız acilllMerhaba arkadaşlar durumum acil gebelikte kullanılması yüksek riskli bir ilaç kullanıyorum.. Ve eğer şuan hamileyse acil birakmam. Gerek ama adetim 4 gün gecikmisken kan verdim negatif bugün 5. Gün gecikmede hala olmadım belirtim de yok negatif ten pozitife dönen varmi gerçekten bilgisi fikri olan birileri yardım edebilirim ilaç kullanıyorum ona göre birakicam doktora gidemedim sadece kan verebildim henüz.... Gitmeliyim. Beklemeliyim ilacı kesmelimiyim ilaç psikiyatrik ilaç kafama göre kesemem. Fenalaşıyorum intahar düşünceleri panik atak vs.. Napmam lazım yardım lütfen!!!
Nerde canım testinKızlar benim de testime bakar mısınız acilll
Profilimde en son paylaştığımNerde canım testin
Görünmüyor ki canım ben mi bulamadımProfilimde en son paylaştığım
Aynen şimdi gördüm canım sanki ikinci çizgi griye çalıyor rengi testin markası nedir ?
Aynen şimdi gördüm canım sanki ikinci çizgi griye çalıyor rengi testin markası nedir ?
0,100Değeriniz tam kaç çıktı acaba ?
Gebelik yok aşırı düşük yükselme ihtimali olduğunu düşünmüyorum benim 2.3 ken bile yükselmedi
Yükselen bi değer değil bence hamile değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?