2 kalp durması sonucu 9. Hafta kayiplarim var. Son kayiptan sonra yaklasik 1 sene gecti ve artik 3. Kez denemeyi istiyoruz. Tip 1 diyabetliyim. Haşimato ve Pcos mevcut. İstanbul Avrupa yakasında iyi sayilabilecek doktorlarla calistim. Ancak bir suru yasadigim olumsuzluklardan sonra kendi kendime karar verip arastirip 6'lı panel testi yaptirdim. Sonucum ektedir. Bu sonuclarla kan sulandirici baslatilmali mi?
Ayrica sormak istedigim bir diğer konu hematolojiye glbu sonuclarla gittim devletteki doktor hayir ne alakasi var ben rapor falan hazirlamam bu sonuclarla anca Lupus tahlili yaptiririz pozitif cikarsa o zaman dedi yaptirdik negatif cikti. Kadin dogum bolumu bu konuda uygun gordugunde rapor duzenliyor mu??.
Yorumlariniza ihtiyacim var.
Kalın sağlıcakla...
Ayrica sormak istedigim bir diğer konu hematolojiye glbu sonuclarla gittim devletteki doktor hayir ne alakasi var ben rapor falan hazirlamam bu sonuclarla anca Lupus tahlili yaptiririz pozitif cikarsa o zaman dedi yaptirdik negatif cikti. Kadin dogum bolumu bu konuda uygun gordugunde rapor duzenliyor mu??.
Yorumlariniza ihtiyacim var.
Kalın sağlıcakla...