Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kana herzaman için ihtiyacımız var lillyum...haber verseniz elbette iyi olur...kan verecekler muhsin abiyle telefonla görüşsünler ama gitmeden...tşk ederim
Yaa ben pek takılamıyorum bu aralar foruma mail de gelmedi şimdi gördüm mesajı geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....
Buralardayım, gerekli yerlere de ilettim lazım olursa bilginize...
Hepimizin evladı var.sadece bunu düşünsek ve aynı şeyleri yaşadığımızı düşünse ve yanlarında olmasak bile dualarımızla yanlarında olalım.
yer gök dua üzerine kuruluymuş.
alah ım o yavrucağı ve hepimizin evladını sen koru.ve beyzayı anne babasına bağışlaa
aminn
bu saatte oğlum yatmıştır yatmamış olsada gelemez yurt 11 de kapanıyor ama şayet hala kana ihtiyaç varsa yarın bilgilendiririm onu
ankara üniversitesinde okuyor
hazırlık gölbaşında
yarın tüm gün okulu
irtibat kuramam ama yarın akşama konuşurum sınıfına çarşanba sabahı duyurur
ne dersiniz
cevap bekliyorum :sm_confused:
aebencim dün gördüm mesajlarınızı yazdım ama sorunlardan dolayı ulaşamamış... Gelişmeden haber zaten verirsin ama gittiğinde hepimizin onlar için duacı olduğunu iletiver Muhsin beye...kıslar ben yeni geldim hastaneden kan örenegi verdim yarın belli olcak kanımın uyuşup uyuşmayacagı ...... kanınız tutmyosa bile en azından dua edin babası dua istiyo arkadaşlar.....
Püsküütüm sanada geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallahta yeniden haberlerini alabiliriz...
Yani… kanım damarlarımda çıktım hastaneden. Bu arada iyi haber o anda küçük kız Beyza için 3 kişi daha vardı kan vermekte olan. Üstelik bir tanesi granulosit için uygundu.
Muhsin Bey' le önümüzdeki hafta haberleşmek üzere anlaştık.
Allah onlara güç, bizlere de yardım edebilme fırsatı versin.
Fiyuce arkadaşımız cevap vermiş size...çocuklar o sırada müsait olabilirlermi
bazı günler öğleden sonraları boş
akşam yurtan çıkamıyorlar :çok üzgünüm:
bu hastalıkta stok kan kullanılıyormu bir bilgin varmı
yoksa beyin telefon numarasını alıp onamı sorayım :sm_confused:
Fiyucem ben soracağım zaten az sonra eğer yasaksa sildiririz canım ama konumuz acil olduğundan dolayı bilemedim..Acil KAN Lazım!!!!
Fiyucem çok güzel haberler alıyoruz senden... Allah senden razı olsun canım sağlıklı uzun ömürler versin..