bende oğluma ulaştım yarın sınıf arkadaşlarına söyleyecek
o grubu kanı olan varsa okul çıkışı hep beraber gidecekler a.s
Çok sağol arkadaşım inşallah çocuklardan çıkar bir şeyler...Haber bekliyor olacağız...a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oğluma ulaştım yarın sınıf arkadaşlarına söyleyecek
o grubu kanı olan varsa okul çıkışı hep beraber gidecekler a.s
Çok sağol arkadaşım inşallah çocuklardan çıkar bir şeyler...Haber bekliyor olacağız...a.s.
mona pisa bende yeni tel aldım bende o satte verecegim benimde turonbosit alınacak digeri için damarlarım uymuyomuş .....
tamam yemek yiyip gidecegim bide ayran içeyim ....... bildirim için saggol bende haber gelmeyince üzülmüştüm uymadı diye ...... bende o saatte verecegim ....
tamam canım küçük şişe ayran alıp gidiyorum yanima....Aa çok güzel, beraber vereceğiz yani. Çok sevindim.
En az 2-3 bardak ayran için diyor herkes.
Hem trombositi daha kolay alıyorlarmış hem de tansiyonumuzun düşmesini engellemek için.
Çünkü tansiyon düşünce işlemi yarıda kesmek gerekiyormuş o da hiçbir işe yaramıyormuş. Boşa gitmesin sonra.
Arkadaşlar hafta sonu haberimiz olduğunda hafta arası gidebilecek bir çok arkadaşımız çıkmıştı ama 3 kişi gittim diye buraya yazdı, kimseyi zorlayamayız tabiki ama lütfen bu çocuğumuzu bu can'ı kurtaralım sonradan ahh çok üzüldüm demek işe yaramayacak keşke gitseydim demekte çare olmayacak..
Hiç giden yokmu arkadaşlar ne olur haberdar edin bizi...
Metroda kan anonsu yaptırmak için tanıdığa gerek yok.
Hasta yakını, doktorundan imzalı ve kaşeli kağıt alarak metroya gidip anonsunu yaptırabilir.
Bilgi şöyle:
KAN ANONSLARI :
Özellikle Ankara dışından gelen vatandaşların en çok rağbet ettiği hizmetlerden biri de Kan Anonsu yaptırılmasıdır.
Bu hizmetten yararlanmak için;Hastaneden verilmiş,Doktor imza ve kaşesi bulunan Kan İstem Formu gereklidir.
Kaynak:
EGO Genel Müdürlüğü
mona pisa bende yeni tel aldım bende o satte verecegim benimde turonbosit alınacak digeri için damarlarım uymuyomuş .....
tamam yemek yiyip gidecegim bide ayran içeyim ....... bildirim için saggol bende haber gelmeyince üzülmüştüm uymadı diye ...... bende o saatte verecegim ....
Aa çok güzel, beraber vereceğiz yani. Çok sevindim.
En az 2-3 bardak ayran için diyor herkes.
Hem trombositi daha kolay alıyorlarmış hem de tansiyonumuzun düşmesini engellemek için.
Çünkü tansiyon düşünce işlemi yarıda kesmek gerekiyormuş o da hiçbir işe yaramıyormuş. Boşa gitmesin sonra.
Ay yok ben çok yiyemedim zaten zorladım kendimi ama doydum napim.
Bol bol ayran içiyorum. Trombositi çoğaltıyormuş.
Çoğalın huleynnn... lazımsınız siz bize... :)
Allah büyük kızlar... iyileşecek minik kuşumuz...
Kızlar, az önce Muhsin bey aradı beni.
Kanım uygun çıkmış çok şükür.
Bugün 13:30da kan vermeye gidiyorum hastaneye.
Yalnız trombosit vermeden önce yoğurt mu yenilirmiş ne daha iyi alınması için, öyle bir şeyler duydum ama bilgisi olanlar var mı?