• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri acil izmirde gelinlik nereden alınır

siteye özellikle düğün sezonu yaklaşırken heyecan ve tatlı planlarla kurulan hayaller yıkılmasın ve işini kötü yapan moda evleri sektörü kirletmesin diye kaydoldum.Çankaya da bulunan senem moda evine çok dikkat edin.Senem moda evi ile tanışmam güzel oldu. Ancak maalesef hiç güzel sonuçlanmadı.Zaten mekan yeni olduğundan çok ferah ve huzurlu bir görünümde.Ve ilk girdiğinizde harika karşılanıyorsunuz gerçekten güven oluşturmayı başarılı oyunculukları sayesinde iyi öğrenmişler.O kadar çok sorun çıkardılar ki.hakikaten yaz yaz bitmez.Hep sakin sessizdim ya sesimi yükseltince ne biçim gelinsin,biz böyle gelin görmedik demeye başladılar.Ve asıl büyük çirkinlik.Moda evi sahibi,benimle ilgilenen hanımı hiçe sayan söylemlerde bulunarak üstüme yürüdü.Ve düğünüme sadece 7 gün kala çıkar gelinliğini paranı al git diyebildi.Bütün mesele paraydı ya.7 günde başka hangi moda evi bana gelinlik dikecekti acaba?Tabii bunu çok iyi bildiklerinden kozlarını kulllandılar.Ben düğünde tül kollarımın kopmasından korkarken başıma çok daha feci bir şey geldi.Gelinliğimin altından tarlatanı çıktı.Ve yapabilecek hiç bir şeyim yoktu.bu moda evinde gerçekten bir gelinlik beğenirseniz okuduklarınızı anlatın bakın nasıl ters ve suçlayıcı tepkiler alacaksınız.ve tabiki böyle memnuniyetsiz insanlar çıkıyor diye bizi suçlayacaklar.Dikkatli seçimler yapın üzülmeyin!bana fotoğraf çektirmediler sonra başka gelinlik getirdiklerinde aynısı olamadığını kanıtlayamadım,fatura vermediler dava açamadım.dikkatli olun,belgeniz faturanız olsun,zorla da olsa bir fotoğraf çekin.sonra mağdur olursunuz.çok ama çok dikkatli davranın bu dönemde;ama her şeyden önemlisi,düğününüzü hiç bir şeyin berbat etmesine izin vermeyin.Topuğunuz kırılabilir,saçınızı yakabilirler,gelinliğinizi mahvedebilirler.Ama gülümsediğiniz takdirde tüm olumsuzluklara rağmen en güzel gelin siz olursunuz..

Kizlarr!!! Ben gecen yil Melek Modadan aldim. İlk girdigimde cok guven verdiler istediginiz sekilde ayarlariz gelinliginizi dediler gercekten de provalarda ne istiyorsam yaptilar. A kesim bir gelinlik aldim bir yildir bakiyorum daha benzerini yapan bir modaevi goremedim. Tarzlari farkli benim hosuma gitti fiyatlarda 2.5-5 arasi degisiyor. Bence gelinlik almadan bi gidin bakinin:)

Back