• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri acil izmirde gelinlik nereden alınır

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
kızlar bulundugun sehırde gezdım tozdum ıcıme sınen bır gelınlık olmadı begenmedım hıcbırını :( izmire gıdecegım yarın acil gelınlık dıktırme yaptırmayacagım hazır alacagım nereye gıtmelıyım hep aynı gelınlık tıpı marul etek ıstemıyorum prenses bana yakısmıyor o yuzden A yandan toplama bakıcam bu tarjı nerede bulabılrım sımdıden teşekkürler yorumları beklıyorum alıp cok menun kalanları yada tavsıye etmem dedıklerınızı

canım çankayaya gidersen bir sürü gelinlikçi var mutlaka bulursun

canım bu arada çankayada emel yıldırım,relactive ve vivien angel a bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben kahyaoğlundan aldım.çok yardımcı oldular model konusunda,fikirlerine güvendim ve dün 2. provam vardı,inanın içime bu kadar sineceğini tahmin bile edemezdim. kahyaoğlunu tavsiye ederim

Canım;
Ben de Ekimde gelin olacağım inşallah.. Şimdiden gezinmeye başladım gelinliğim için ve Kesinlikle Justin Alexander (Alsancak Zara yanı 2.kat) mağazasını bi gez derim. Fiyatları 2500-5000 arası ama gelinliğin içine gizledikleri korse sayesinde çok rahat bir kavrayışa sahip ve beni benden aldı bu ayrıntı. Şimdi bünyesindeki Sweetheart ve Sincerly (anladığım kadarıyla daha uygun fiyatlı ama aynı dikime sahip kardeş firmalar) markalarından da model bakıyorum. Aklında bulunsun derim. Mutluluklar..

ben bianco da aldım 58 kg A etek aldım fazla kabarık değil prenses ve gpur ısteyenler ugrasın mutlaka ınanılmaz kalıtelı 2900 dedıler baya ındırım yaptılar ben ozel bırının adıyla dıttım ısteyenler özelden mesaj atsın yardımcı olurum ama mutlaka uğrayın derım cunku modeller 1 tane baskasında yok tek calsıyorlar butun ızmırı ıkı gunde talan ettim inanın tek tek moda evlerini ve yorumlarımı yazayım :
1-bianco kalıtelı tek urunler ve herkeste yok modeli
2-kanaviçe mutlaka ugrayın çok çesit var 3 katlı ve kalıtelı her model var
3-nazerella en kotusuydu bukadar olamaz hıc vakıt kaybetmeyın
4-miss defne kalıte orta ama ben bısey begenmedım umdugum gıbı cıkmadı
5-melek moda evi 1 tane begendım ama tulun kalıtesı vasattı model ıyı ama tarlatanlar gelınlıge dıkıle degıl ve tulu az oldugu ıcın tarlayan ızı bellı
6-simge kotuydu be kızlar modellerı gorunce sok oldum herkestekıler gıbı tul kalıtesı orta yanı cok bellı sadece dukkanı dizaynı hos dıe mıllet kalıtelı sanıyor kadın cok uyanık renklı gozlu orta yasın ustu agzı ıyı laf yapıyor mılletı kandırıryor bence hemen meslegımı sordu kasla goz arasında ona gore fıyat bıcıyor
7- kemer altı vasat hıc bırını begenmedım ucuzum kalıtesızım dıe bagırıyor
mutlaka tavsıye ettıgım once kanaviçe sonrada bianco ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız süperde ilgilendiler en vasat ılgılenen ıse melektı 1 tane denetırım dedı pek gonlu yoktu

ben bianco da aldım 58 kg A etek aldım fazla kabarık değil prenses ve gpur ısteyenler ugrasın mutlaka ınanılmaz kalıtelı 2900 dedıler baya ındırım yaptılar ben ozel bırının adıyla dıttım ısteyenler özelden mesaj atsın yardımcı olurum ama mutlaka uğrayın derım cunku modeller 1 tane baskasında yok tek calsıyorlar butun ızmırı ıkı gunde talan ettim inanın tek tek moda evlerini ve yorumlarımı yazayım :
5-melek moda evi 1 tane begendım ama tulun kalıtesı vasattı model ıyı ama tarlatanlar gelınlıge dıkıle degıl ve tulu az oldugu ıcın tarlayan ızı bellı
6-simge kotuydu be kızlar modellerı gorunce sok oldum herkestekıler gıbı tul kalıtesı orta yanı cok bellı sadece dukkanı dizaynı hos dıe mıllet kalıtelı sanıyor kadın cok uyanık renklı gozlu orta yasın ustu agzı ıyı laf yapıyor mılletı kandırıryor bence hemen meslegımı sordu kasla goz arasında ona gore fıyat bıcıyor
mutlaka tavsıye ettıgım once kanaviçe sonrada bianco ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız süperde ilgilendiler en vasat ılgılenen ıse melektı 1 tane denetırım dedı pek gonlu yoktu

teşekkürler tatlım.. Not aldım ben de bianco ve kanaviçe'yi bir ziyaret edeyim.. Defneyi ben de beğenmemiştim; kullanılan kumaşlar çok kalitesiz geldi.. Zaten dikim istemiyorum. Gidip hazır model almak en doğrusu gibime geliyor.. Sonucun hüsran olmasını göze alamam:) Kolay gelsin hazırlıklarda.. :)

Canım bende gelinliğimi Bianco Vita'dan aldım. İlk provam 10 Temmuz'da. İlk gelinlik deneyimimi Vakko'da yaşadım. Beğendiğim bir kaç gelinlik modeli vardı. Aradım randevu aldım. Aslı Hanım sağolsun çok ilgilendi. Kayınvalidem, annem ve ben gittik geçtiğimiz sene Kasım ya da Aralık ayıydı. Bütçem 3.000'e kadardı ama o bütçeye uygun gelinlik bulamadım, en beğendiğim model St. Patrick Aries modeliydi ve 6.100 nakitte yapılan %10 indirimli fiyatıydı. Böylece Vakko hayallerim yarım kaldı.

Daha sonra internette Vivien Angel'dan bir gelinlik beğendim. Görmeye gittim ama denemedim sadece iki dakika bakıp çıktım. Araştırırken senin bu yorumunu okudum ve Bianco Vita'nın sitesine girdim bir kaç ay önce. Beğendiğim bir model çıktı firmayı aradım. Beğendiğim modelin 2012 yılına ait bir gelinlik olduğunu ve maalesef bu sene olmadığını ama istersem ona benzer bir gelinlik önerebileceklerini ya da illa o dersem kendilerinin zaten toptancı olduğunu ve tekrar dikebileceklerini söylediler. Teşekkür edip kapattım. Geçenlerde yine araştırırken bir daha bu yorumunu okudum. Arayıp randevu alayım belki beğenebileceğim başka bir gelinlik çıkar dedim. Telefona çıkan bayan yani Şems hanım daha önce buraya gelmiş miydiniz dedi. Hayır ama telefon ile aramıştım beğendiğim bir gelinliği sormuştum ama 2012 yılına ait olduğu için elinizde olmadığını söylemişlerdi dedim. Siz bana tarif edin lütfen dedi. Belinde işlemeleri vardı dedim sözümü o tamamladı drape kalp yakamıydı diye. Heyecanla evet evet dedim. Elimde mevcut dedi. Ertesi akşam görmeye gittim. Şems hanım yoktu, kızlar ilgilendiler. Denemek ister misiniz dediler. Olur dedim. Ben giyinirken Şems hanım geldi. Çok ilgilendi. Çok sevdim kendisini. Gelinlikte üzerimde mükemmel durdu. Ertesi gün kayınvalidem ve annemle başka bir gelinlikçi de randevumuz vardı orayı arayarak iptal ettim ve doğru onları Bianco'ya götürdüm. Giydim onlarda bayıldılar ve aynı gün başka hiç bir yere bakmadan gelinliğimi aldık. Gelinliğin yanında extra fiyat çıkarmadan sundukları şeylerde harika. Kesinlikle öneriyorum. Ben ki çok zor beğenen bir insanım.

İşte böyle canım biraz uzun oldu ama sana yorumun için çok teşekkür ederim. Yorumun sayesinde aradım ve yorumunu bir daha okuyup yine aradım ve inanılmaz bir şekilde gelinliğime kavuştum. Şimdi prova tarihlerimi iple çekiyorum.

Ben de bu cumartesi İzmir'e gideceğim gelinlik almak için. Bu dediğiniz yerlere bakmayı düşünüyorum. Arkadaşım Vivian Angel&Lilyum'dan aldı. Harika modeller var ama web sitesinde göremezsin bilerek koymuyorlarmış dedi. 1500'e almış pazarlıkla. Öncelikle oraya bakmayı düşünüyorum. İzlenimlerimi yazarım ben de:)

selam kızlar...

bnmde düğünüm 31 ağustosta, ilk defa dün cıkıp dolaşabildim.pazar olduğu için çoğu yer kapalıydı ama gördüğüm kadarıyla kemeraltındaki gelinliklerin hepsi aynı.bütçemde 2500 TL kadar.tavsiye edebileceğiniz yerler varsa yardımcı olabilirmisiniz?çalıştığım için zamanım çok kısıtlı :((

canım verdiğin bilgiler için çok sağol...bende şu sıralar gelinlik bakıyorum.tavsiye ettiğin yerlere mutlaka uğrayacağım..teşekkürler...

Canım bende gelinliğimi Bianco Vita'dan aldım. İlk provam 10 Temmuz'da. İlk gelinlik deneyimimi Vakko'da yaşadım. Beğendiğim bir kaç gelinlik modeli vardı. Aradım randevu aldım. Aslı Hanım sağolsun çok ilgilendi. Kayınvalidem, annem ve ben gittik geçtiğimiz sene Kasım ya da Aralık ayıydı. Bütçem 3.000'e kadardı ama o bütçeye uygun gelinlik bulamadım, en beğendiğim model St. Patrick Aries modeliydi ve 6.100 nakitte yapılan %10 indirimli fiyatıydı. Böylece Vakko hayallerim yarım kaldı.

Daha sonra internette Vivien Angel'dan bir gelinlik beğendim. Görmeye gittim ama denemedim sadece iki dakika bakıp çıktım. Araştırırken senin bu yorumunu okudum ve Bianco Vita'nın sitesine girdim bir kaç ay önce. Beğendiğim bir model çıktı firmayı aradım. Beğendiğim modelin 2012 yılına ait bir gelinlik olduğunu ve maalesef bu sene olmadığını ama istersem ona benzer bir gelinlik önerebileceklerini ya da illa o dersem kendilerinin zaten toptancı olduğunu ve tekrar dikebileceklerini söylediler. Teşekkür edip kapattım. Geçenlerde yine araştırırken bir daha bu yorumunu okudum. Arayıp randevu alayım belki beğenebileceğim başka bir gelinlik çıkar dedim. Telefona çıkan bayan yani Şems hanım daha önce buraya gelmiş miydiniz dedi. Hayır ama telefon ile aramıştım beğendiğim bir gelinliği sormuştum ama 2012 yılına ait olduğu için elinizde olmadığını söylemişlerdi dedim. Siz bana tarif edin lütfen dedi. Belinde işlemeleri vardı dedim sözümü o tamamladı drape kalp yakamıydı diye. Heyecanla evet evet dedim. Elimde mevcut dedi. Ertesi akşam görmeye gittim. Şems hanım yoktu, kızlar ilgilendiler. Denemek ister misiniz dediler. Olur dedim. Ben giyinirken Şems hanım geldi. Çok ilgilendi. Çok sevdim kendisini. Gelinlikte üzerimde mükemmel durdu. Ertesi gün kayınvalidem ve annemle başka bir gelinlikçi de randevumuz vardı orayı arayarak iptal ettim ve doğru onları Bianco'ya götürdüm. Giydim onlarda bayıldılar ve aynı gün başka hiç bir yere bakmadan gelinliğimi aldık. Gelinliğin yanında extra fiyat çıkarmadan sundukları şeylerde harika. Kesinlikle öneriyorum. Ben ki çok zor beğenen bir insanım.

İşte böyle canım biraz uzun oldu ama sana yorumun için çok teşekkür ederim. Yorumun sayesinde aradım ve yorumunu bir daha okuyup yine aradım ve inanılmaz bir şekilde gelinliğime kavuştum. Şimdi prova tarihlerimi iple çekiyorum.

öncelikle mutluluklar diliyorum..sanırım sizlerin yorumlarını Allah karşıma çıkarttı çünkü gezmediğim gelinlikçi yok izmirde ve ben izmirli değilim pek burayı bilmiyorum netten araştırıp gezdim moralim cok bozuldu bütçe sorunum yok yeter ki güzel bişi ortaya çıksın bir kez evleniliyor içime sinsin başka birşey istemiyorum..ve vivien angeldan tutun da simge moda evi hepsini gezdim hiçbirini beğenmedim..yaparız ederiz diyorlar ama güvenemiyor insan..ben altı volanlı gelen bir model istiyordum üstü swarowski taşlı fakat arkadaşlarım ya üst tarafı ya alt tarafı ortaya çıkartacak bişey giy diye fikir verdiler o yüzden üstü taşlı prenses eteklere de sıcak bakmaya başladım bu yazmış olduğunuz bianco özel dikim yapıyor mu ya da oradaki begendiğimiz modele eklemeler yapıyor mu? bir de izmirin yabancısıyım cadde üstünde mi yerleri eğer öyleyse mutlaka girmişimdir gelinnlik diyicem ama hiç öyle kaliteli ve içime sinen bi yere rastlamadım yeri hakkında da bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

Eylul ayındaki dugunum için gelinlik bakmaya izmiri tercih ettim . bana verilen alsancakda bir kaç moda evi ismi var idi.istediğim gelinlik, tasarım ve sanatsal agırlıkta oldugu için guvenebılcegim moda evleri arastırmaya başladım.cogu yerler randevunun olup olmadıgını sorarak arastırmamı daha da zora koydular ya da bazıları gıydırmeden gosterdıler. :( Neyse ki doğru adresi buldum.alsancak gündoğdu da ZEYNEP ACAR MODA EVİ... o kadar yoğun olmalarına ragmen bizleri içeri davet edip,once ıcecek bırseyler ikram edıp bizi sakinlestirdiler. İçeride bircok gelinlik var idi. ambiansı cok etkıleyiciydi.her birini deneyip üzerimde stilist ve ZEYNEP ACAR olmak üzere tasarım calışması yapıldı ve bu beni cok etkıledı. Güvenebilecegım tek doğru yerde olduğumu dusunerek,aynı gun ıcerısınde sıparısımı verıp provamı yaptıdım.artık içimçok rahat, Arkadaslar mutlaka gıtmelisiniz.herkese önerıyorum.Gelinlik almaya cıkarken aRayacagınız ,uygun koşullar ve en onemlisi güvenı orada bulabılırsınız.sımdıden kolay gelsın

kendi gelinliğimi yaptırdığım yeri size tavsiye edeyim. yeri alsancak ta şair eşref bulvarı üzerinde osça kuförün karşısında kalıyor. SİNEM MARDİ genç bir modacı ama bence inanılmaz başarılı. harika modelleri var. büyük firmalara taş çıkartır bence denemekte yarar var.

kızlar merhabalar ben de izmirdeyim 18 eylülde düğünüm var.gelinligimi relactive de buldum pazarlıkla 3 bine indirdiler. normalde diktirme niyeti olan ben hazırını buldum ve gelinlik gelmiş ilk ben denedim oylede bi uguru oldu=) ama gelinlikleri süper cok begendim ben tavsiye ederim. fiyatlarıda biraz yukselebiliyor ancak dikişleri gayet iyi.

Bianco vitanin gelinlikleri çok kaliteli duruyo ama İzmirde o kadar çok firma varki insanin akli karisiyo bende drape beli tasli bir gelinlik beğendim oradan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lovely35 gelinliginin resmi var mi sanirim ayni gelinliği begenmisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back