Canım bende gelinliğimi Bianco Vita'dan aldım. İlk provam 10 Temmuz'da. İlk gelinlik deneyimimi Vakko'da yaşadım. Beğendiğim bir kaç gelinlik modeli vardı. Aradım randevu aldım. Aslı Hanım sağolsun çok ilgilendi. Kayınvalidem, annem ve ben gittik geçtiğimiz sene Kasım ya da Aralık ayıydı. Bütçem 3.000'e kadardı ama o bütçeye uygun gelinlik bulamadım, en beğendiğim model St. Patrick Aries modeliydi ve 6.100 nakitte yapılan %10 indirimli fiyatıydı. Böylece Vakko hayallerim yarım kaldı.
Daha sonra internette Vivien Angel'dan bir gelinlik beğendim. Görmeye gittim ama denemedim sadece iki dakika bakıp çıktım. Araştırırken senin bu yorumunu okudum ve Bianco Vita'nın sitesine girdim bir kaç ay önce. Beğendiğim bir model çıktı firmayı aradım. Beğendiğim modelin 2012 yılına ait bir gelinlik olduğunu ve maalesef bu sene olmadığını ama istersem ona benzer bir gelinlik önerebileceklerini ya da illa o dersem kendilerinin zaten toptancı olduğunu ve tekrar dikebileceklerini söylediler. Teşekkür edip kapattım. Geçenlerde yine araştırırken bir daha bu yorumunu okudum. Arayıp randevu alayım belki beğenebileceğim başka bir gelinlik çıkar dedim. Telefona çıkan bayan yani Şems hanım daha önce buraya gelmiş miydiniz dedi. Hayır ama telefon ile aramıştım beğendiğim bir gelinliği sormuştum ama 2012 yılına ait olduğu için elinizde olmadığını söylemişlerdi dedim. Siz bana tarif edin lütfen dedi. Belinde işlemeleri vardı dedim sözümü o tamamladı drape kalp yakamıydı diye. Heyecanla evet evet dedim. Elimde mevcut dedi. Ertesi akşam görmeye gittim. Şems hanım yoktu, kızlar ilgilendiler. Denemek ister misiniz dediler. Olur dedim. Ben giyinirken Şems hanım geldi. Çok ilgilendi. Çok sevdim kendisini. Gelinlikte üzerimde mükemmel durdu. Ertesi gün kayınvalidem ve annemle başka bir gelinlikçi de randevumuz vardı orayı arayarak iptal ettim ve doğru onları Bianco'ya götürdüm. Giydim onlarda bayıldılar ve aynı gün başka hiç bir yere bakmadan gelinliğimi aldık. Gelinliğin yanında extra fiyat çıkarmadan sundukları şeylerde harika. Kesinlikle öneriyorum. Ben ki çok zor beğenen bir insanım.
İşte böyle canım biraz uzun oldu ama sana yorumun için çok teşekkür ederim. Yorumun sayesinde aradım ve yorumunu bir daha okuyup yine aradım ve inanılmaz bir şekilde gelinliğime kavuştum. Şimdi prova tarihlerimi iple çekiyorum.