acil hcg si yüksek olup düşen varmı.........

kova77

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
188
114
47
lütfen yaaa acil olarak bana böyle yaşayan varmı hcgsi düşen kişiler ne yaptınız ve sonuç ne oldu.........yazarsanız çok sevinirim...

çok üzgünüm anlatamam...usgde kese var ama hcg ilk kontrolde 139 adüşmüş

doktorumda ilaçları bırak dedi.bebeğimi kaybediyormuşum....ama hcg ye göre....kese usg de duruyor kanama yok....

lütfennn yaaaa ne olusunuzzz bişeler yazın......hiç bi bilgisi olan yokmu..........

canım inan çok üzüldüm ama anladığım kadarıyla bebeğinin gelişimi durmuş.bunun seninle bir ilgisi yok.daha kanaman bile başlamamış.yorgunlukla ,üzüntüyle,beslenmenle daha doğrusu seninle katiyen bir ilgisi yok.o yüzden kendini suçlama lütfen.Allah kimseye sağlıksız bir yavru vermesin.demek ki yolunda gitmeyen bişiyler vardı ve gelişimi durdu.üzülme diyemem ama lütfen kendini suçlama.Hakkımızda hayırlısı olsun. :çok üzgünüm:

kendimi kötü suçlu hissediyom..........zaten elimde dua ve ağlamaktan başka bişey gelmiyor.......

hayır canım lütfen böyle söyleme.her zaman yanındayız kendini bırakma ve tekrar ediyorum bu senin hatan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…