Acil gebelik testime bakarmısınız

honeydayyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
14
12
Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

not: predictör erken gebelik testi güvenilir mi?

Eklentiler

• F138E54C-A2A4-479A-AEDB-E613D1E04E7E.jpeg
    F138E54C-A2A4-479A-AEDB-E613D1E04E7E.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 673
Son düzenleme:
Orasini kan vermeden hicbirimiz bilemeyiz ☺️ ya adet gunune kadar bekle yada biran once kan ver
Adı uzerinde erken gebelik testi adetten once yapiliyo. İnsaAllah yanlis deildir
İnşallah sağolun birde testi ters koymuşum sonra farkettim bi döndürdüm iki çizgi acaba ters döndürdüğüm için çıkmış olabilir mi

Yok
İnşallah sağolun birde testi ters koymuşum sonra farkettim bi döndürdüm iki çizgi acaba ters döndürdüğüm için çıkmış olabilir mi
Yok canim ters koymakla alakasi olacagini dusunmuyorum. Bence siz bir an once kan verip rahatlayin hayirlisi olsun insaAllah.

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün bar bugün erken gebelik testi yaptım yanlışlıkla ters koymuşum testi bakıyorum çizgi çizgi yok sonra fark ettim düz döndürdüm ve 3 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

Hayırlı olsun gebelik var 😁. Ne zaman yumurtladığınızı biliyormusunuz benimde dün 5 gün varken erken gebelik testi yaptim bisey çıkmadı. Yumurtlamadan sonraki 8.günümdü acaba erken mi test yaptim🤔🤔

Benımde böyle cıkmıstı🥰 suan 14 haftalığız❤️

X