Acil! (Fotoğrafli)

Bu tür oporosyonlar önemli geçen gün arkadaşında uçları çok yukarıya bakıyor du siz doktorunuzla konuşun zamanla iner deyip gecistirmrsin gerekirse başka bir doktordan fikir alın

Meme bandı belki işe yarar, onu takmış mıydınız korse ile birlikte? onu sorsanız

1717673953031.png

1ay önce 300cc mentor silikon taktırdım.Böyle iğrenç görüntü var((( bu inermi?😭
Ay herkes çok olumsuz konuşmuş. Sizinki gibi çok yorum okuduk, ben de hakim değilim ama başta hep böyle görünüyor. Bazen biri bazen diğeri şişiyor ama tam anlamak için bi 5 ayı beklemek gerekli. Karşıdan görüntünüz var mı? İki memede de benzer mi durum?

Bir de silikon kayınca uçları çok çok yukarı bakıyor sütyen kapatmıyor sizde öyle bir görüntü görmedim çok normal geldi bana

Ay herkes çok olumsuz konuşmuş. Sizinki gibi çok yorum okuduk, ben de hakim değilim ama başta hep böyle görünüyor. Bazen biri bazen diğeri şişiyor ama tam anlamak için bi 5 ayı beklemek gerekli. Karşıdan görüntünüz var mı? İki memede de benzer mi durum?

Bir de silikon kayınca uçları çok çok yukarı bakıyor sütyen kapatmıyor sizde öyle bir görüntü görmedim çok normal geldi bana

Benimkiler böyle değildi. Taş gibi ve baya ayrıkti ama böyle iki basamakli gibi değildi.

Korkma lütfen normal sürec. Biri ötekinden 2 kat büyükte olabilir. Benimde mentor marka . Böyleydi biri ve daha kocamandı sisti. Düzelmesi 3 ay ı buuyor. 6. Ayda son halini görüyorsun artık memenin. Onlar incek kücülecek . Ödem vs var. Benimkide böyleydi. Korseyi ihmal etme sakın. Yazılanlarada kafanı takma

Cok tşekkür ederim yorumunuz için❤Aslında önden fena değil.kendi doktorum ve başka bir doktorla konuşdum dün.erken olduğunu söyledi.insallah öyledir

Korkma lütfen normal sürec. Biri ötekinden 2 kat büyükte olabilir. Benimde mentor marka . Böyleydi biri ve daha kocamandı sisti. Düzelmesi 3 ay ı buuyor. 6. Ayda son halini görüyorsun artık memenin. Onlar incek kücülecek . Ödem vs var. Benimkide böyleydi. Korseyi ihmal etme sakın. Yazılanlarada kafanı takma
Çox teşekkür ederim çok rahatlatdınız beni🙏🏾❤️

1ay önce 300cc mentor silikon taktırdım.Böyle iğrenç görüntü var((( bu inermi?😭
Benimkiler de cok diktiler ilk zamanlar, zamanla dogal bir goruntuye kavustular. Zaman verin biraz kendinize ve minnaklara iyilesmeleri icin:)
Kas alti mi kas ustu mu oldu? Kas altiysa tam yerlesmesi daha uzun surebilir

X