acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

Ben calisiyorum ve mevkim ondan biraz ustun, ikimizde memur sayilirizda neyse, bu parama, harcamama fln karismaya kalkinca ben karsi cikmistim sonra ikimizde calisiyoruz diye ev islerini beraber yapalim diye cok tartisma yaptik sonra bunlar ailece pek duskun degiller birbirlerine ama biz dusnkunuz, buda kafasinda hep ailemin ilk sirada onunda 2. Siraya koydugumu dusunmus, ona gore o benim icin herkezi karsisina almis ... offf inanin bilmiyorum icinde olmasa hic bisey onu buna suruklemez diye de dusjnuyorum bi yandan

Hiç bir şey sürüklemez değil, eğer daha önce başka erkeklere bakıp off ne harikalar yanlarına gideyim en fazla reddederler demiş olsaydınız, eşiniz de şimdi bunu yapmış olsaydı sebebi olurdu, ev işiyle, mevkiyle falan başka kadınlar hakkında böyle -düşünmesi- demiyorum, bilemeyebilirsiniz ama arkadaşına yazacak cesarette olmasının sizin yaptığınız her hangi bir şeyle alakası yok, o çok bilmiş görümceniz de haklıyken haksız duruma düşme işini çok yanlış anlamış, ağabeyimdir, erkektir yapar diyecek kafadaysa ancak o zaman olur. Bi de esas şimdi kendinizi düşünmeniz gereken zaman değil mi?

Beni aldatmayı düşündün mü diye sormayın o yüzden, ben öyle bir insan mıyım diyecek büyük ihtimalle. Evet mesaj yazdım da demez heralde. O yüzden hiç bir şeyin farkında değilmişsiniz gibi ortaya rest cümlesi atmak bana hala daha makul geliyor.

Yok sanmam sormamistir, soramamistir, msjinda devami yok yani olsa yazardi ya kovuldum ya olmadi fln diye ne bilim, ya da arkadasina oyle muhabbet olsun diye mi yazdi oyle olsa bile bunu dusunmus demektir, pfff of allahim ne zormus
lütfen polyannaciligi birak canim. biliyorum hamilesin. cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsun. evliligi bitirmekde istemiyorsun anladigim. ama biraz tavır koymassan sert davranmazsan gozunu korkutmazsan bunun sonu gelir yine. bu sefer aklina girmis gitmemis. bi daha ki sefere gitmeyeceginden emin misin. seytan bu akla bi girince kotulugu yaptirmadan birakmaz. o yuzden diyeceğim o ki esinle tartis bu konuyu.

lütfen polyannaciligi birak canim. biliyorum hamilesin. cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsun. evliligi bitirmekde istemiyorsun anladigim. ama biraz tavır koymassan sert davranmazsan gozunu korkutmazsan bunun sonu gelir yine. bu sefer aklina girmis gitmemis. bi daha ki sefere gitmeyeceginden emin misin. seytan bu akla bi girince kotulugu yaptirmadan birakmaz. o yuzden diyeceğim o ki esinle tartis bu konuyu.

Polyanacilik degil, ben bu zamana kadar hakkimi savundum hep, gene savunurum. Ama kavgamin ters tepmesinden korkuyorum, evet onu dusunmus olmasina bile pisman etmzk istiyorum ama ailemi ve bebegimi dusunmem lazim, isi inada bindirdigimden belkide bu noktadayiz ama ben hic bi zaman eslik gorevimi aksatmamistim ta ki karnim iyice sisinceye kadar, bunu dusjnmesini bile haketmedim

Bence daha önce de aldatılmışsındır ama sen bunu yakaladın.büyük konuşmak istemiyorum ama bir adamın yeltenmesi yapmış olması kadardır ve bavulumu toplar giderdim.belliki yaşın küçük,halen hatayı kendinde arıyorsun.ayrıca adamın sana sevgisi de kalmamış.acı ama gerçek

Hiç bir şey sürüklemez değil, eğer daha önce başka erkeklere bakıp off ne harikalar yanlarına gideyim en fazla reddederler demiş olsaydınız, eşiniz de şimdi bunu yapmış olsaydı sebebi olurdu, ev işiyle, mevkiyle falan başka kadınlar hakkında böyle -düşünmesi- demiyorum, bilemeyebilirsiniz ama arkadaşına yazacak cesarette olmasının sizin yaptığınız her hangi bir şeyle alakası yok, o çok bilmiş görümceniz de haklıyken haksız duruma düşme işini çok yanlış anlamış, ağabeyimdir, erkektir yapar diyecek kafadaysa ancak o zaman olur. Bi de esas şimdi kendinizi düşünmeniz gereken zaman değil mi?

Beni aldatmayı düşündün mü diye sormayın o yüzden, ben öyle bir insan mıyım diyecek büyük ihtimalle. Evet mesaj yazdım da demez heralde. O yüzden hiç bir şeyin farkında değilmişsiniz gibi ortaya rest cümlesi atmak bana hala daha makul geliyor.

Yok gecen haftaki tartisma bana anlayisli davranmamasi, destek cikmamasiydi, gorumcem ona bilip bilmeden bu konudan dolayi hakliyken haksiz duruma dusme dio, yoksa onlarda ona hak vermezler bunu duysalar yani oyle dusunuyorum, o daha once sinirle bana git dedi ilk dediginde 1 hafta kus gittim annemgile 3 aylik hamileydim, simdi rest ceksem gene der cunku gecen hafta annesigilin onunde dedi git diye, korksa bile bunu bana belli etmez, isi inada bindirir, bende inatciyimdir

Polyanacilik degil, ben bu zamana kadar hakkimi savundum hep, gene savunurum. Ama kavgamin ters tepmesinden korkuyorum, evet onu dusunmus olmasina bile pisman etmzk istiyorum ama ailemi ve bebegimi dusunmem lazim, isi inada bindirdigimden belkide bu noktadayiz ama ben hic bi zaman eslik gorevimi aksatmamistim ta ki karnim iyice sisinceye kadar, bunu dusjnmesini bile haketmedim
bir kadin hic bir zaman birak aldatilmayi aldatmayi dusunmeyi bile haketmez. ki sen hamilesin en duygusal donemindesin. bosanmayi dusunmuyorsun sanirim. Tavsiye de etmem. surundureceksin yaptgina pisman edeceksin. yani boyle biseyi aklindan gecirdigine pisman olcak. senin haberinin oldugunu bilecek o . surekli basina kalkacaksin. merak etme sana asla bisey olmaz. kendini affetirmeye calisirken bi zaman sonra unutkus gibi yapacaksin bu olayi ama unutmayacaksin asla onada unutturmayacaksin. .

Arkadaşına böyle bir mesaji rahatça yazabiliyorsa daha once de bi icraati olmuş olabilir :KK43: yoksa nasıl yazsin boyle biseyi arkadaşının tepkisini bilmeden. İnşallah olmamistir da

Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder

Sogursa sogusun ya hem asil sogumasi gereken sensin ne yapsan hakkindir suan

Hem çok üzüldüm hamde çok kızdım. Mesajın fotoğrafını Çek elinde kanıtın olsun. Insan her zaman fiziksel olarak aldatılmaz düşünce yoluylada anldatılırlar ayrıca bu aldatılmaya teşebbüste. Kabullenme susma, bırak kavga çıkaran sen ol hakkını ara.

Arkadaşına böyle bir mesaji rahatça yazabiliyorsa daha once de bi icraati olmuş olabilir :KK43: yoksa nasıl yazsin boyle biseyi arkadaşının tepkisini bilmeden. İnşallah olmamistir da

Arkadasi da keske bende gelseydim diye cevap veriyo ama sakalasma diye tahmin ediyorum, bana telini vzrmek istiyodu aramizda pis sakalar yapiyoruz sen okuma diyodu, gercek veya saka ama igrenc bi durum

Arkadasi da keske bende gelseydim diye cevap veriyo ama sakalasma diye tahmin ediyorum, bana telini vzrmek istiyodu aramizda pis sakalar yapiyoruz sen okuma diyodu, gercek veya saka ama igrenc bi durum

Kesinlikle cok igrenc

Sormayı bırakın direkt kafasını kırma , kapıya koyma sebebi.
Canını çıkarın onun. Ne diyeyim , yangına kürekle gitmek istemiyorum ama eşiniz dizin böyle bir mesajınızı görse ne yapardı ?

X