- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Ben calisiyorum ve mevkim ondan biraz ustun, ikimizde memur sayilirizda neyse, bu parama, harcamama fln karismaya kalkinca ben karsi cikmistim sonra ikimizde calisiyoruz diye ev islerini beraber yapalim diye cok tartisma yaptik sonra bunlar ailece pek duskun degiller birbirlerine ama biz dusnkunuz, buda kafasinda hep ailemin ilk sirada onunda 2. Siraya koydugumu dusunmus, ona gore o benim icin herkezi karsisina almis ... offf inanin bilmiyorum icinde olmasa hic bisey onu buna suruklemez diye de dusjnuyorum bi yandan
Hiç bir şey sürüklemez değil, eğer daha önce başka erkeklere bakıp off ne harikalar yanlarına gideyim en fazla reddederler demiş olsaydınız, eşiniz de şimdi bunu yapmış olsaydı sebebi olurdu, ev işiyle, mevkiyle falan başka kadınlar hakkında böyle -düşünmesi- demiyorum, bilemeyebilirsiniz ama arkadaşına yazacak cesarette olmasının sizin yaptığınız her hangi bir şeyle alakası yok, o çok bilmiş görümceniz de haklıyken haksız duruma düşme işini çok yanlış anlamış, ağabeyimdir, erkektir yapar diyecek kafadaysa ancak o zaman olur. Bi de esas şimdi kendinizi düşünmeniz gereken zaman değil mi?
Beni aldatmayı düşündün mü diye sormayın o yüzden, ben öyle bir insan mıyım diyecek büyük ihtimalle. Evet mesaj yazdım da demez heralde. O yüzden hiç bir şeyin farkında değilmişsiniz gibi ortaya rest cümlesi atmak bana hala daha makul geliyor.