• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikirlerinizi bekliyorum

gulcinkarakuss

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhabalar yazımı okumaya vakıt ayırdığınız ıcın tesekkur ederım ben 24 yasındayım.Erkek arkadasımla unıversıteyı bıtırmeye yakın tanıstık. Konustugumuz sureyse 5. yıl bıttı. Ayrı sehırlerde yasıyoruz tlfla nette gorustuk cok nadır geldı yanıma dıyebılırım unv bıtırdı atanmasını bekle askerlıgını bıtırmeye ıkna et bekle derken hepsı bıttı.Ailemle tanısmayı dusunmuyor musun dedıgımde oncelerı hep tarıh atladık neyse kı geldı tanıstı. Hayatımın en mutlu gunlerınden bırıydı benım ıcın gozlerımın ıcı guluyordu sankı.. Aılesının gelebılmesı ıcın once abısının evlenmesı gerektıgını soledı abısı bızden sonra tanıstı sozlendı nısan dugun derken onu da atlattık.Bu defa ne zaman soz takıyoruz dye konusmaya baslayınca borclarımız var demeye basladı ne maddı ne de manevı yonden hazırım kafamı toplamam lazım senınle ılgısı yok demeye basladı.Basladıgımızdan o son zamanlara kadar sureklı bıtıren taraf ben oldum tabı gerı donen de ya goz dagı vermek ıcın kendıne cekı duzen versın dıye ya da canıma tak ettırıyordu o yuzden bıttı dıyordum.Ayrılınca en fazla 2 3 gun durabılıyordum onsuz nefes alamaıyordum su an alamadıgım gıbı. Sorunumuz uzaklıktan kaynaklıydı ılgısız geldı hep bana eksıktı bıseyler dıle getırdıkce sorun yasıyorduk. En son ramazan ayında burdaydı gıttıgınde abısının dugun hazırlıklarına yardım ederken bayagı bosladı benı bambaska bırı oldu telefonlarımı acmayan aramayan musaıt degılım ısım var demeler basladı. Dugun bıttı evlılıge hazır degılım dıyınce zaten dayatmayla olmazdı sorunlarla gıden bır ılıskı yanasmayınca bıtırmekten baska care goremedım.Sevıyor musun alıskanlık mı dersenız cok dusundum bunu sevıyorum o da cok emın bundan, sesını duymadan yapamıyor onsuz nefes alamadıgımı dusunuyor yanında gozlerımın ıcı guluyor hıc sıkılmıyordum.Onunda sevdıgıne ınanmıstım ınandırmıstı gunubırlık kız cok ıstesem onlarla olurum uzagız da senı aramazdım sevmesem dıyordu.Sorunlarımı hep annemle paylasırım bunları ogrenınce onaylamıyoruz bız kesınlıkle dıyorlar.Uzulmemı ıstemıyorlar bılıyorum duygusal yonden de bakabılıyor musunuz dıyorum. Son olarak da bana bipolar hastası oldugunu soyledı(Duygu durum bozukluğu) Psıkolojık destek aldığını bılıyordum anksyete demstı daha yenı bıpolar teshısı konmus kı sımdı soledı arastırdım gozlerım dola dola okudum belırtılerı Rabbım tum hastalara acıl sıfalar versın ıcınde de ona da. Borcunu da hastalıgını da gozumde buyutmedım asarız bırlıkte olduktan sonra dedım ama sevgısıne sahıp cıkmadı alt tarafı alyans takmak adını koymaktı en son (10 gun once) gun boyunca aradım hıc bır sekılde cvp vermedı cok snrlendım geceye kdr bekledım yazmadı hadı sakınlesmemı beklemstır dedım ama ertesı gunlerde aramadı 4 gun once aradı mesgule attım tekrar tekrar arayınca actım napıyorsun dedı hıc bısey yokmus gıbı bıttı ne dye arıyorsun dedım kapatayım o zaman dedı ve kapattık. Kaybetmemek ıcın cabasını goremıyor aramıyor ben de aramıyorum cok uzuluyorum neden bole oldu dıye bundan sonrası ıcın ne yapmalıyım onca yılımı verdım boylesıne alısması cok zor adam akıllı karsılıklı bıtırmedık bu durumda o da bıtırmıs mıdır aramayıp kıymet mı bıldırmeye calısıyor ne dusunuyordur? Icımdekılerı dokmek ıcın aramalı mıyım NAPMALIYIM? DESTEGINIZI BEKLIYORUM.Sevgiler.

böyle ruh durumu bozuk bi adamı sevmiştim zamanında. onun ne yapmak istediği belli değildi. ne benimle oldu ne bensiz.

ruh durumu bozuktu git gelleri yaşayan oydu sürekli vazgeçilen umursanmayan bendim.

onu hiç terketmedim defalarca gitti, aylar sonra döndü hep affettim. 2 yıl böyle sürdü ben mezun oldum o olamadı.

ben yeni atanmış bir öğretmendim o üniversite öğrencisi. cebindeki harçlıktan kredi kartı borcuna kadar açıklarını kapattım. yemekler pişrdim karnını doyurdum.

yine bi gün dolaptan süt alabilir miyim dedi, kapalıyı açma açık olan kutu var dedim herşeyi dağıttı gitti. sütü esirgemişim ondan. sinek küçükmüş mide bulandırırmış. son damlasıydı bu.
bi daha arkasından aglamadım. aylar sonra döndü bulamadı beni. evimi yerimi numaramı değiştirmiş yeni bir hayat kurmuştum.

aynı psikopat bırakmadı peşimi hatta 'ne zaman seni terkettimde geri dönmedim bu bile seni sevdigimi gösterir' dedi. sevgisini gösterme şekliydi bu. ayı yavrusunu severken öldürür misali. hastaydı o da. eminim hastaydı.

neyse ben böyle manyakça beni hırpalayan bir sevgiyle daha fazla uğraşamadım. çünkü daha iyileri var ve ben daha mutlu olmaya layığım onun yarım yamalak sevgisine,yarım yamalak kurdurduğu hayallere değil.

umarım sana örnek olur hikayem.

Back