acil ev için nem alma cihazı

gonca_witch

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
34
25
18
25
evde yeni badana yaptırdık çok ıvır zıvır eşya vardı ama nem devam ediyor.duvarları karartacak kadar yatak odasında geceden sabaha kadar çamaşır yıkamış gibi oluyor ev kombili.ufak aletler gördüm ama uyduruk bir şey almak istemiyorum. sabah işe kalkarken boğazlarım şiş kalkıyorum nemden

Cihazlar hakkında bilgim yok ama o kadar nem insanı hasta eder ya taşınma imkaniniz yokmu.
Normal de duvarı nem insanı gam yıkar derler ama bu nem hem insanı yıkar hem duvarı.

bina dışında yalıtım var mı

su alıyor mu

yani o duvardaki nem çoğu zaman dış cephe duvarında oluyor

evdeki tüm nem o soğuk duvara yapışıyor

başka odada yatın

bir dönem bir evde oturuyordum

iki metrekare kadar dış duvar vardı ve orası direkt ıslanırdı

şifonyer arkasında küf dahi olmuş

çamaşır suyu ile silip küfleri öldürdüm

duvarı açık bıraktım ki içerinin ısısı ile kurusun, önüne eşya koymayın sirkülasyon artsın

oda kapısı açık olsun tabi bir de bu ekonomide kötü bir öneri farkındayım ama kalorifer çok yansın

hatta bir iki kez varsa elektrikli soba falan önce iyice kurutun

Ben işyerim için almıştım, komşularım da evlerine aldı epey yardımcı oluyor. Ben 40 metrekarelik bir alana koymuştum bir uca bir tane diğer uca bir tane. İçine taş gibi bir nem çeker madde konuyor o nemi çektikçe eriyor altındaki haznede su birikiyor
Komple eriyince boşaltıp yedek koyuyorsunuz. Sanayii tipleri de var ama ev için gerek yok bence. Trendyola yazınca nem çeker diye çıkar. Ben ordan aldım. Marka ismi vermek yasak galiba

bina dışında yalıtım var mı

su alıyor mu

yani o duvardaki nem çoğu zaman dış cephe duvarında oluyor

evdeki tüm nem o soğuk duvara yapışıyor

başka odada yatın

bir dönem bir evde oturuyordum

iki metrekare kadar dış duvar vardı ve orası direkt ıslanırdı

şifonyer arkasında küf dahi olmuş

çamaşır suyu ile silip küfleri öldürdüm

duvarı açık bıraktım ki içerinin ısısı ile kurusun, önüne eşya koymayın sirkülasyon artsın

oda kapısı açık olsun tabi bir de bu ekonomide kötü bir öneri farkındayım ama kalorifer çok yansın

hatta bir iki kez varsa elektrikli soba falan önce iyice kurutun

Ben işyerim için almıştım, komşularım da evlerine aldı epey yardımcı oluyor. Ben 40 metrekarelik bir alana koymuştum bir uca bir tane diğer uca bir tane. İçine taş gibi bir nem çeker madde konuyor o nemi çektikçe eriyor altındaki haznede su birikiyor
Komple eriyince boşaltıp yedek koyuyorsunuz. Sanayii tipleri de var ama ev için gerek yok bence. Trendyola yazınca nem çeker diye çıkar. Ben ordan aldım. Marka ismi vermek yasak galiba

binadaki yalıtım tuz biber ekti havasızlığa nemden siyaha dönüyor duvarlar.bizimkilere camaşır suyu işlemiyor. havalandırıyor annem ben işe giderken.doğalgaz konusu sıkıntılı sanırım eskiden kömür kaloriferinden doğal gaza döndük.annem gündüz kapayıp gece açıyor doğalgazı .uyduruk bir alette almak istemiyorum.alet markası vermek yasak mı gerçekten :(.

Taş kireç alıp plastik kaplarla köşelere koltuk arkasına koyun parçalanıp dağılacak toz olunca yenisiyle değiştirin nemi çekiyor kombiyi kapatıp açtığınız içinde oluyor ev gece ısınmaya başlayınca duvarlar soğuk ben akıyor kisikta kalsın

Back
X