Geçmiş olsun bizde öyle elifte öyle çıktı şimdi ilaç başladık özge üzücü tabi ben 1 haftadır yıkık geziyorum toparlanıcaz inşallah sonucta ilacı varBen gittim doktora juvenil miyoklonik epilepsi ciktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bizde öyle elifte öyle çıktı şimdi ilaç başladık özge üzücü tabi ben 1 haftadır yıkık geziyorum toparlanıcaz inşallah sonucta ilacı varBen gittim doktora juvenil miyoklonik epilepsi ciktim
Ya bu normla bildiğimiz epilepsi degilmi ben arkadaşıma epilepsiyim dedim ama yanlış mı yaptım acabaGeçmiş olsun bizde öyle elifte öyle çıktı şimdi ilaç başladık özge üzücü tabi ben 1 haftadır yıkık geziyorum toparlanıcaz inşallah sonucta ilacı var
Benim eeg dalgalarina baktı bayağı büyük dalgalar çıkmıştıBizim nöbetlerimiz sıçrama şeklinde miyoklonik ve dewamlı kücük frekanslarla
Bizede gösterdi çık diye ama ben anlamadıgım için ilgilenmedim mesela bni ışık uyarıyormuş ve sonrasında uzun süre dalgalr halinde bozulma oluyormus . Önemli olan sıçramaların geçmesi ilaç vermiştir mutlaka bana lamictal verdiBenim eeg dalgalarina baktı bayağı büyük dalgalar çıkmıştı
Benide ışık uyarıyormus bende de isktan sonra bozulma olmuş ve göz kirpa haraketleri yapmisimBizede gösterdi çık diye ama ben anlamadıgım için ilgilenmedim mesela bni ışık uyarıyormuş ve sonrasında uzun süre dalgalr halinde bozulma oluyormus . Önemli olan sıçramaların geçmesi ilaç vermiştir mutlaka bana lamictal verdi
Ben de de oluyor birşey sorucam ben gece uyandığında kafam yana doğru dönmüştü göz kirpam hareketi yapmıştım gözlerim birkaç saniye kendi kendine kirpiyordum bu da bir nöbet mıdır acaba sonra uyuyamadım yarım saatZaten bnm en büyük şikayetim sıçrama segirme ve vucuda yayılan elektriklenme hissiydi
Bende epilepsi belirtileri çıktı anormla dalgalar sizde de var herhalde öz mn epilepsi doktor da dedi epilepsiO kdr cok ceşit ve nöbet sekli varki özge herseferinde bndede fakrlı farklı seyler oluyor artık hangisi epilepsi hangisi anksiyete bnde karıstırmıs durumdayım ilaçları kullanıyorum ce geçmesini beklşyoem
Ben gittim doktora juvenil miyoklonik epilepsi cikti
Benim teşhisimde o ne ilaç verdiler acabaBen gittim doktora juvenil miyoklonik epilepsi ciktim
Ilacı birkaç gün sonra alicamBenim teşhisimde o ne ilaç verdiler acaba
Çektim epilepsi çıktıEeg cekilmesi gerekir