• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil durum göğüste kitle ilgili...

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
göğüs salığı bölümüne baktım ama aktif bi konu yoktu ve genelde konular sütyen ölçüsü olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım..:30::30:

zor bi hafta geçirdik kızlar.kayınvalidem geçen hafta kadın doğum bölümüne gitmişti tahlilleri temiz çıkınca doktor bide göğüs muayenesine göndermiş.orda sağ göğsünde kist bulunmuş ve hemen almamız lazım,iyi huylumu yoksa kanserlimi diye bakıcaz demişler.
kayınvalidem bi dünya tomografiden sonra pazartesi hastaneye yattı.dün ameliyat olacaktı ,önce tomografiye ordan çizime götürmüşler.doktor baksa ki kist felan yok.sonra 5 ayrı doktor gelip hepsi incelemiş kist yok dağılmış teyze hadi gözün aydın demişler odasına yollamışlar.kayınvalidem nasıl oldu diyincede acaba bizmi makinalarda zorlayıp dağıttık gibi bi cümle kullanmışlar.

biz bu işten bi şey anlamadık kızlar.nasıl böyle bi şeyler olur.

kayınvalidemin kafası çok karıştı kesin kötü bi şey var demediler diyip duruyor.dün akşam taburcu oldu eşim doktora gitmiş ne oldu birden diyince doktor önemli bi şey yok kist dağılmış bundan sonra 6 ayda bi kontrole gelse yeter demiş.

gerçekten kafamız çok karıştı kötü bi şey olacak diye 1 hafta mahvolduk.

başınıza hiç böyle bi şey geldi mi yada duydunuz mu..

acil cevap bekliyorum lütfen..

göğüs salığı bölümüne baktım ama aktif bi konu yoktu ve genelde konular sütyen ölçüsü olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım..:30::30:

zor bi hafta geçirdik kızlar.kayınvalidem geçen hafta kadın doğum bölümüne gitmişti tahlilleri temiz çıkınca doktor bide göğüs muayenesine göndermiş.orda sağ göğsünde kist bulunmuş ve hemen almamız lazım,iyi huylumu yoksa kanserlimi diye bakıcaz demişler.
kayınvalidem bi dünya tomografiden sonra pazartesi hastaneye yattı.dün ameliyat olacaktı ,önce tomografiye ordan çizime götürmüşler.doktor baksa ki kist felan yok.sonra 5 ayrı doktor gelip hepsi incelemiş kist yok dağılmış teyze hadi gözün aydın demişler odasına yollamışlar.kayınvalidem nasıl oldu diyincede acaba bizmi makinalarda zorlayıp dağıttık gibi bi cümle kullanmışlar.

biz bu işten bi şey anlamadık kızlar.nasıl böyle bi şeyler olur.

kayınvalidemin kafası çok karıştı kesin kötü bi şey var demediler diyip duruyor.dün akşam taburcu oldu eşim doktora gitmiş ne oldu birden diyince doktor önemli bi şey yok kist dağılmış bundan sonra 6 ayda bi kontrole gelse yeter demiş.

gerçekten kafamız çok karıştı kötü bi şey olacak diye 1 hafta mahvolduk.

başınıza hiç böyle bi şey geldi mi yada duydunuz mu..

acil cevap bekliyorum lütfen..
doktorlar acımasızdır canım bişi olsa söylerler korkmayın kötüyü çağırmayın bendede var kist ama zararsız fibro

cnm çok geçmiş olsun kayınvalidene, konuyla ilgili bilgim yok inan , göğsünde önceden acı ağrı vs. oluyormuydu hiç

inşallah tertemizdir dr larında söylediği gibi, başka dr a da görünmesinde fayda var tabi

Back