- 16 Nisan 2019
- 109
- 40
- 98
- 44
- Konu Sahibi Brightmoon
159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azimli olursanız istediğiniz sonucu alırsınız canım159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
Merhaba, ben de bugün diyete başladım. Boy ve kilomuz neredeyse aynı, 160'a 65 kiloyum. Hayatımın en yüksek kilosuna sahibim. 3 ayda 15 kilo vermeye çalışacağım.159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
Öyle iyi anlıyorum ki! Geçen biriyle tanışmıştım kardeşi ile birlikte yapmışlar. Sadece porsiyon ufaltmışlar. Birbirlerini motive etmişler. Öyle biri var mı hayatınızda?Ben motive olamıyorum
Yettimmmm bacıııı159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
Yok uzakta kardeşimÖyle iyi anlıyorum ki! Geçen biriyle tanışmıştım kardeşi ile birlikte yapmışlar. Sadece porsiyon ufaltmışlar. Birbirlerini motive etmişler. Öyle biri var mı hayatınızda?
Aslında ideal kilon 55 60 olmalı pekte bisey yok. Azim et bacım. Ben 60 kilo ile hamile kalip 72 ile doguma girdim hop 2 ay sonra yine 60 oldum hatta şuan dertten 57 olmusum başarırsın. Birde nasil ve ne araliklarla yemek yedigine bagli159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
valla ben elendimm.. ptesi başladım şimdi yine sıkıntıdayım bozmaya yaklaşyıorm159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı
İnatlaşmaya ne dersin bebekKilo vermek istiyorummmmm bendeeee. Ben öyle tek başıma yapamıyorum galiba biriyle inatlaşmam kıyaslamam lazım galiba öyle daha gaza geliyorum. Çalışıyordum doğum yaptım şu an evdeyim spor sıfır sağlıklı beslenme sıfır acil birşeyler yapmam lazım hayatımda görmediğim kilodayım.
Bari haftasonunu göreydin yaw çabuk olmuşvalla ben elendimm.. ptesi başladım şimdi yine sıkıntıdayım bozmaya yaklaşyıorm
Ben diyet arkadaşı olabilirim bende zayıflamak istiyorum159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı