ACİL. Diş ağrısına ne iyi gelir hamileyim yardım edin

Papatya012

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
104
69
13
Selam bayanlar
11haftalık hamileyim ve dişimi düzenli fırçalıyorum.Ama dişlerim çürümeye başladı.Sabah kahvaltımı yaptım sonrasında diş ağrım başladı baktım çürümeye başlamış.Evde ne yapabilirm ağrıya iyi gelecek tavsiyesi olan varmı lütfen acil

Hamileliğin promosyonu diş ağrısı . İlk 3 ay dolduğunda doktorunuz izin verirse diş tedavisi yaptırabilirsiniz geçmezse eğer .

Maalesef söylenenler sadece geçici çözüm olur canım senın için, diş ağrısı çok kötüdür ve tedavi olmadıkça geçmiyor. Aynısını hamilelikte yaşadım, bebek 3 aylık olana kadar bekledim her yolu denedim ama yok. En son 3 ayını doldurunca gittim çektirdim, zaten doktorum 3 ayı dolunca çektirebilirsin sorun yok, ağrı çekmen bebeğine de sana da daha zarar verir demişti.

Gargara zarar vermezse eğer o uyuşturur, yada karanfil yağı.

Doktorunuzla konuşun ve acil kalsiyum takviyesine başlayın. Hamileyken düzenli kullanıyordum ama doğumdan sonra bıraktım. 8 ayda tam 4 tame dişim çürümüş.

tuzlu su ile ağzınızı calkalayın çok iyi gelir

Ben de 7. Ayımda dışımın kırılmasıyla feci şiddetli ağrılar yaşadım. Karanfil yağı bir üste uyuşturuyordu ancak en son doğum dr uma gitti ve artık dayanamayacağımı söyledim zaten iltihap falan oluşmuştu. Dr hemen bir rapor yazdı kullanılabilecek ilaç türleri ve tedavi onayı ile ilgili onu dış hekimine götürdüm ve dişime kanal tedavisi yapıldı. Doğum doktorum zaten dişi tedavi etmek gerektiğini iltihabın bebeğe de zarar verebileceğini söyledi. Öylece kurtuldum. Sen doktoruna muhakkak bir danış

Diş çekimi için iğne yapılmıyor mu? Hamileyken diş yaptırabildiğini ilk defa duydum.3 ayımı doldurmama az kaldı doktorumla görüşüp gidebilirim

Karanfil cigne aninda kesiyor agriyi mide bulantisinida kesiyor cok da mineral iceriyor. Ben arastirdim kullaniyorum bnde gebeyim skstgmda cok iyi geliyor. Gecmis olsun.

Canim muhtemelen kalsiyum eksikliğin var bol bol süt iç ağrı içinde karanfil koyabilirsiniz iyi gelir keser

Herkese teşekkür ederim Gargara sirke tuzlu su denemişliğim vardı yağları da deneyeceğim.Günde 2 bardak süt içmeye çalışıyorum fazlasını içemeyeceğim sanırım zorla içiyorum o sütleri de

Bende de oldu o ya ne kalsiyumlar ve d vitaminleri bi işe yaramıyor..
sapasağlam dişlerim ağrı yapıyor ve galiba biri çürüyor...
Ben dişçiye de gittim parol sadece veriliyor bir de çok enfeksiyon varsa mecburi kanal tedavisi falan oluyormuş...

Çok şükür ağrım çok az ama yine de moral bozucu...
Arada tutuyor 5 10 dakika gidiyor...
o zaman dişlerimi fırçalıyorum geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…