- 10 Haziran 2019
- 104
- 69
- 13
- Konu Sahibi Papatya012
-
Gargara zarar vermezse eğer o uyuşturur, yada karanfil yağı.Selam bayanlar
11haftalık hamileyim ve dişimi düzenli fırçalıyorum.Ama dişlerim çürümeye başladı.Sabah kahvaltımı yaptım sonrasında diş ağrım başladı baktım çürümeye başlamış.Evde ne yapabilirm ağrıya iyi gelecek tavsiyesi olan varmı lütfen acil
tuzlu su ile ağzınızı calkalayın çok iyi gelirSelam bayanlar
11haftalık hamileyim ve dişimi düzenli fırçalıyorum.Ama dişlerim çürümeye başladı.Sabah kahvaltımı yaptım sonrasında diş ağrım başladı baktım çürümeye başlamış.Evde ne yapabilirm ağrıya iyi gelecek tavsiyesi olan varmı lütfen acil
Diş çekimi için iğne yapılmıyor mu? Hamileyken diş yaptırabildiğini ilk defa duydum.3 ayımı doldurmama az kaldı doktorumla görüşüp gidebilirimMaalesef söylenenler sadece geçici çözüm olur canım senın için, diş ağrısı çok kötüdür ve tedavi olmadıkça geçmiyor. Aynısını hamilelikte yaşadım, bebek 3 aylık olana kadar bekledim her yolu denedim ama yok. En son 3 ayını doldurunca gittim çektirdim, zaten doktorum 3 ayı dolunca çektirebilirsin sorun yok, ağrı çekmen bebeğine de sana da daha zarar verir demişti.
Evet denedim tuzlu suyu da denedim ancak geçireceğine sızlatıyorBen sirke ile çalkalıyorum ağrınca. Başta çok daha ağrıtır ama sonra hemen geçiyor
Takviyeler alıyorum süt içiyorum ancak sonuç aynıDoktorunuzla konuşun ve acil kalsiyum takviyesine başlayın. Hamileyken düzenli kullanıyordum ama doğumdan sonra bıraktım. 8 ayda tam 4 tame dişim çürümüş.
Karanfil cigne aninda kesiyor agriyi mide bulantisinida kesiyor cok da mineral iceriyor. Ben arastirdim kullaniyorum bnde gebeyim skstgmda cok iyi geliyor. Gecmis olsun.Selam bayanlar
Canim muhtemelen kalsiyum eksikliğin var bol bol süt iç ağrı içinde karanfil koyabilirsiniz iyi gelir keserSelam bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?