- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
- Konu Sahibi Papatya012
-
Herkese teşekkür ederimGargara sirke tuzlu su denemişliğim vardı yağları da deneyeceğim.Günde 2 bardak süt içmeye çalışıyorum fazlasını içemeyeceğim sanırım zorla içiyorum o sütleri de
Diş çekimi için iğne yapılmıyor mu? Hamileyken diş yaptırabildiğini ilk defa duydum.3 ayımı doldurmama az kaldı doktorumla görüşüp gidebilirim
Benim dışım aşırı derecede ağrılı bir dişti yani uyuamıyordum yemek yineliyordum, ağrısı başıma vuruyordu yerimden kalkamıyordum ve bir haftada 4 kilo verdim hamile olduğum halde. Doktor 3 aydan sonra bir sıkıntı olmaz böyle devam edemezsin zaten dedi ve gittiğim hastanenin diş bölümüne gidip çektirdim. Uyuşturdu dişimi, zaten diş doktoru de bilgilendirdi herhangibir sorun olmayacak merak etmeyin dedi. Hiçbir sorun da yaşamadım.Diş çekimi için iğne yapılmıyor mu? Hamileyken diş yaptırabildiğini ilk defa duydum.3 ayımı doldurmama az kaldı doktorumla görüşüp gidebilirim
Selam bayanlar
11haftalık hamileyim ve dişimi düzenli fırçalıyorum.Ama dişlerim çürümeye başladı.Sabah kahvaltımı yaptım sonrasında diş ağrım başladı baktım çürümeye başlamış.Evde ne yapabilirm ağrıya iyi gelecek tavsiyesi olan varmı lütfen acil
Yani biraz degisik olcak ama sigara dumani iyi geliyo sigarayi cek ama agzinda dumanini biktir bi sure beklet iyi geliyoSelam bayanlar
11haftalık hamileyim ve dişimi düzenli fırçalıyorum.Ama dişlerim çürümeye başladı.Sabah kahvaltımı yaptım sonrasında diş ağrım başladı baktım çürümeye başlamış.Evde ne yapabilirm ağrıya iyi gelecek tavsiyesi olan varmı lütfen acil
Bence doktora gidin belki anestezi yapmadan tedavi edilebilirSelam bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?